Fosta amantă a lui Victor Piţurcă, în lacrimi! Nu a mai suportat şi a dat cărţile pe faţă: ‘I-aș cere scuze. Am greșit’

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă, în lacrimi! Nu a mai suportat şi a dat cărţile pe faţă. Totul s-a întâmplat în direct. Cea mai cunoscută amantă din România nu s-a mai putut abţine şi a dat frâu liber emoţiilor.

Vica Blochina şi Victor Piţurcă s-au iubit în secret timp de 16 ani. Cea mai cunoscută amantă din România recunoaşte că l-a iubit pe fostul selecţioner.

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă, în lacrimi!

Vica Blochina a vorbit despre marele regret al vieții ei. Acela că nu a mai apucat să-i ceară iertare tatălui ei. ”I-aș cere scuze”, a spsu Vica, la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, de la Kanal D.

A izbucnit în lacrimi, dar a recunoscut şi că Victor Pițurcă a fost iubirea vieţii ei. Mai mult, fosta balerină de la Melody spune că a suferit multe umilinţe în trecut. „Tot timpul, eram „strâmbă”, „urâtă”, şi-a deschis sufletul cea mai cunoscută amantă din România, conform sursei citate.

Mai mult, Vica recunoaşte că a făcut multe greşeli în viaţă. ”Din orgoliu, eu aș spune că „nimic”, pentru că nu pot să recunosc că am greșit în halul în care am greșit. Orice. Eu aș face orice pentru un milion de euro”, a mai spus vedeta.

Vica Blochina şi Victor Piţurcă s-au iubit, în secret, timp de 16 ani. Cei doi s-au despărţit după ce blonda a rămas însărcinată cu Edan. Antrenorul nu a vrut să-l recunoască pe băiat decât atunci când a fost obligat de către instanţă. Acum, Edan s-a mutat cu Piţurcă, în casa fostului selecţioner. Tânărul este în grija Mariei, soţia antrenorului. De fapt, chiar Vica a recunoscut că băiatul s-a îndepărtat foarte mult de ea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed