‘Sacrificiul’ suprem. Ioana a decis să nu mai divorțeze de Ilie Năstase și și-a primit premiul. Foto

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, spunea Ioana Năstase pentru Click, după ultima tentativă eșuată de divorț.

După ce a băgat actele a doua oară, nevasta lui Nasty le-a retras din nou, la limită, ceea ce i-a făcut pe cârcotașii să caute motive ascunse. Mai ales că între Ioana Simion și emblematicul sportiv diferența e ”decăt” vreo trei decenii. Mai exact, a cincea doamnă Năstase este de-o vârstă cu fiica cea mare a lui Ilie, Nathalie, care are 47 de ani.

Așadar mulți s-au întrebat cum oare o convinge vulcanicul Nasty pe soția tinerică să-l ierte, după o ceartă mai aprigă, după vreo înjurătură sau chiar și după o bătaie, cum s-a întâmplat anul trecut de Sfântul Ion.

Ei bine, haterii au făcut o paralelă între conturile lui Ilie Năstase și cadourile scumpe pe care Ioana le-a tot primit. Să fi fost un fel de recompensă și ultimul cadou?
De ziua soției, Ilie i-a dăruit un bolid de lux marca Range Rover Evoque, nou-nouț!

„E o bijuterie!”, a exclamat Ioana, încântată. Iar primul lider ATP din istorie a părut fericit să o răsfețe. Mai ales că nu duce lipsă de cash. Tocmai ce a vândut apartamentul de la mare cu 250 000 de euro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Parteneri
Recomandari