S-a lăsat cu scandal între galeriile celor de la UTA Arad și U Cluj. Foțele de ordine au intervenit rapid / Foto. Video

UTA Arad a produs surpriza și a reușit să câștige, 2-0, meciul cu U Cluj, în etapa a doua din play-out-ul din Superliga.

Suporterii celor două echipe au fost puși pe scandal. Înaintea meciului au încercat să se bată în centrul orașului, dar jandarmii au intervenit imediat.

Încă de dimineață, fanii au început să se adune pe cel mai mare bulevard din Arad. Jandarmii i-au așteptat pe oaspeți sosiți cu trenul și i-au condus spre stadion, reușind astfel să prevină incidentele nedorite.

Susținătorii celor de la U au venit însă înarmați nu doar cu steaguri ci și cu bâte. Au început să facă scandal, au înjurat oamenii de pe stradă. Imediat au apărut aproximativ 40 de arădeni puși și ei pe scandal.

Jandarmii au reușit însă să calmeze spiritele și în final toți suporterii au ajuns la stadion.

Comunicat Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod”

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara a remis un comunicat oficial în care a explicat ce s-a întâmplat în Arad.

„Aproximativ 15 suporteri ai echipei UTA s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii clujeni, manifestând un comportament provocator verbal, conflictual. Jandarmii și polițistii care, pentru a preveni un potențial conflict, însoțeau suporterii echipei oaspete încă de la sosirea în municipiul Arad, au intervenit prompt și au dezamorsat situația, evitând contactul fizic între cele două galerii. În continuare, facem un apel la calm și fair play și le solicităm suporterilor să nu se implice în niciun fel de confruntări sau alte manifestări violente”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed