Dumitru Dragomir atac furibund. Cum ar trebui pedepsiți suporterii care fac haos pe stadioane: `Ne fac țara de râs!`

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit și a avut un mesaj clar pentru șefii FRF.

Asta după ce partida România – Andorra a început cu o bătaie în toată regula între suporterii din grupul „Uniți sub tricolor”. Printre aceștia se numără și liderul Peluzei Sud 97 Craiova, supranumit „Gogoașă”.

Dumitru Dragomir: „Păi ăștia apăra tricolorul țării noastre?”

Astfel, Dragomir a adus în discuție sancțiunile mari pe care le va da UEFA României din cauza acestui incident, dar și faptul că riscăm ca naționala să joace de acum fără suporteri.

„Bă, băieți, Gogoașă ăla nu o avea el toate țiglele pe casă, dar nici nebun nu e să sară pe ăia acolo așa degeaba. Sunt convins că vreunul dintre ăia l-au înjurat sau l-au provocat.

Problema nu e la el, problema este cu această grupare Uniți sub tricolor. Numele ăsta e o blasfemie. Păi ăștia apăra tricolorul țării noastre? Ăștia au făcut numai nenorociri în ultimele luni împotriva FRF pe stadioane, iar noi ne-am tot luat amenzi de la UEFA. Produc doar incidente pe stadioane și ne fac țara de râs. Vreți să jucăm din nou cu porțile închise? Așa apără ei naționala României?”, a declarat Dragomir, pentru Prosport.

Dragomir: „Să vedeți ce o să ne ardă acum din nou UEFA”

Fostul președinte LPF a continuat.

„Stați să vedeți ce o să ne ardă acum din nou UEFA, iar eu zic să ne rugăm la Dumnezeu să nu ne primim o suspendare și cu porțile închise. Păi voi credeți că UEFA mai are îngăduință cu astfel de acte de huliganism? Ne trezim noi să facem pe marii ultrași la un meci cu cine? Cu Andorra? Dar, ce au zis ei? Lasă că dă bine la televizor și vede lumea ce mari ultrași suntem noi pe un stadion în care gazdele nu au galerie. Dar eu cred că e cam gata cu această grupare.

Celor de la FRF le-a ajuns cuțitul la os și sunt sigur că vor colabora cu instituție statului, iar acești huligani vor fi interziși pe stadioane. Păi voi vă dați seama ce haos vor face ăștia pe Național Arena la primul meci acasă? Și stați că la primul meci vor veni pe Național Arena și alte galerii. Să vedeți atunci circ între ultrași. De urgență huliganii trebuie interziși pe stadioane. UEFA oricum va lua măsuri împotriva noastră!”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed