S-a decis viitorul lui Dennis Man! La ce echipă va juca din sezonul viitor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Dennis Man s-a hotărât la ce echipă va juca din sezonul viitor! Jucătorul catalogat drept ”cel mai bun atacant din Serie B” ar fi primit oferte de transfer din partea celor de la Borussia Dortmund și Napoli.

Giovanni Becali a vorbit despre decizia lui Dennis Man, după ce internaționalul a făcut furori, atât în competiția internă a italienilor, cât și la prima reprezentativă!

S-a decis viitorul lui Dennis Man!

Cel mai bun marcator de la Parma a evoluat la cel mai înalt nivel în această stagiune de Serie B. Atacantul a convins și sub tricolor, unde România s-a duelat cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia (2-3), în cadrul meciurilor amicale ale lunii martie, premergătoare EURO 2024.

Internaționalul le-ar fi stârnit interesul celor de la Borussia Dortmund și Napoli, însă Man și-ar dori să promoveze și să continue lupta, în Serie A, alături de Parma. Italienii ar fi demarat deja negocierile cu tricolorul, în contextul prelungirii actualului său contract, care expiră în vara lui 2025.

„A spus că el se simte foarte bine la Parma. Dacă face și un an de Serie A cu Parma. Lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel. El știe ce vrea. El știe pe ce drum merge. Nu este neapărat gândul lui că ‘Domne, trebuie să plec la altă echipă!’”, a afirmat Giovanni Becali, conform sport.ro.

Conform Transfermarkt, valoarea românului ”a explodat” în ultimele luni. La începutul sezonului actual, Man avea o cotă de piață ce se ridica până la 3,2 milioane de euro.

De atunci și până în prezent, cota atacantului celor de la Parma a fost modificată de patru ori: în octombrie 2023 – 3,5 milioane euro; decembrie 2023 – 5 milioane euro; martie 2024 – 6,5 milioane euro.

Tricolorul a ajuns să-l surclaseze pe Florinel Coman. Vedeta FCSB este evaluată, actualmente, la 6 milioane de euro.

Dennis Man este a intrat în topul trei al celor mai valoroși români, după Radu Drăgușin (25 milioane euro) și Darius Olaru (6,5 milioane euro).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed