Dennis Man nu a mai fost decisiv pentru Parma! Ce a făcut românul la ultimul meci din Serie B. Edi Iordănescu va fi îngrijorat

S-a aflat ce a făcut Dennis Man la ultimul meci din Serie B! Jucătorul de la naționala României nu a mai fost decisiv pentru Parma. Edi Iordănescu va fi îngrijorat.

La ultimul meci din Serie B, în etapa 31, Parma a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Catanzaro. În partida pierdută, Dennis Man a fost titular, dar a fost schimbat în minutul 73, iar Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată.

Dennis Man nu a mai fost decisiv pentru Parma!

Chiar dacă Parma a pierdut cele trei puncte în meciul cu Catanzaro, echipa lui Man și Mihăilă se menține pe prima poziție din Serie B. Are 65 de puncte și are un avans de 7 lungimi în fața ocupantei locului 2, Como.

În urma prestației sale, Dennis Man a fost notat cu 6,6 de către cei de la Sofascore. Acesta a avut 3 ocazii de gol și 54 de atingeri de balon, iar acutatețea paselor a fost de 83%.

Adrian Bernabe și Nahuel Estevez au primit cea mai mare notă, 7,5.

Datorită prestațiilor excelente avute de Man și Mihăilă, de-a lungul sezonului, patronul clubului din Italia vrea să le prelungească contractele.

Potrivit jurnaliștilor italieni de la Gazzetta dello Sport, Kyle Krause le va propune acestora prelungirea contractelor. Americanul este îngrijorat că românii ar putea pleca de la echipă, dat fiind faptul că în ultima perioadă s-a vorbit de interesul a mai multor echipe pentru aceștia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed