Ce se va întâmpla cu Dennis Man. Anunţ crucial venit de la Parma. Planul clar al antrenorului pentru sezonul viitor

Parma, echipa unde joacă Dennis Man și Valentin Mihăilă, este extrem de aproape de promovarea în Serie A. Italienii au început deja să facă planurile pentru viitor și speră să reușească să aibă mai multă stabilitate.

Finanțatorul formației din Serie B, Kyle Krause nu i-a uitat pe cei doi internaționali români. Americanul vrea să discute cât mai repede cu Dennis Man și Valentin Mihăilă pentru a-i convinge să rămână la echipa sa.

Dennis Man, ofertă de la Parma

Finanțatorul formației din Serie B se pregătește pentru promovarea echipei sale. Chiar dacă mai sunt 8 etape până la final, Kyle Krause are de gând să înceapă negocierile cu mai mulți fotbaliști și persoane din staff.

Primii cărora vrea să le prelungească contractele sunt antrenorul Fabio Pecchia și directorul sportiv Mauro Pederzoli.

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt și ei în vizorul patronului american după ce au avut un sezon foarte bun. Cel mai probabil, negocierile vor începe după EURO 2024. Până atunci, Kyle Krause vrea să-i convingă pe Bonny, Delprato, Bernabe și Sohm să-și prelungească contractele.

Dennis Man a marcat 11 goluri în Serie B pentru Parma. De asemenea, este al treilea cel mai valoros din Serie B, cu o cotă de 6,5 milioane euro.

Valentin Mihăilă a înscris cu 4 goluri și are două assist-uri.

Chiar dacă ar fi în vizorul mai multor echipe, Man a declarat după meciul României cu Irlanda de Nord, scor 1-1, că își dorește să rămână la Parma.

„Eu nu știu despre oferte, nu mă interesează. Sunt la Parma, îmi doresc să promovăm în Serie A și să merg mai departe acolo. Cunosc colegii, conducerea. Mă simt bine, îmi oferă încredere”, a spus Dennis Man.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed