S-a decis viitorul lui Deian Sorescu! Ce vor face polonezii după ce Gigi Becali a renunţat la el. Edi Iordănescu, direct vizat

S-a decis viitorul lui Deian Sorescu! S-a aflat ce vor face polonezii după ce Gigi Becali a renunţat la el. Edi Iordănescu, direct vizat de această hotărâre în privinţa jucătorului care tocmai şi-a încheiat conturile cu FCSB.

Vicecampioana a renunţat la achiziţionarea lui Deian Sorescu. După jumătate de sezon în care l-a avut sub formă de împrumut pe fundașul dreapta de la Rakow Czestochowa, Gigi Becali a renunţat la el.

S-a decis viitorul lui Deian Sorescu!

După ce Gigi Becali a spus că nu plăteşte 950.000 de euro pentru Deian Sorescu, acesta se întoarce în Polonia. Presa din Polonia spune că Rakow și-ar dori să îl păstreze. Sorescu va avea șansa de a juca la Rakow în sezonul viitor. „Dawid Szwarga, noul antrenor al lui Rakow, crede în jucător și vrea să îi dea șansa de a reveni la Czestochowa”, a scris publicaţia Weszlo, care a explicat că schimbarea de antrenor îi va fi benefică fundașului dreapta.

Mai mult, Rakow, calificată în preliminariile Champions League, vrea să lupte pe toate fronturile. „Sorescu știe deja clubul, cerințele, planul de joc, astfel că e deja gata să joace”, au mai scris polonezii.

Deian Sorescu este cel mai scump transfer din istoria lui Rakow. Polonezii au plătit 800.000 de euro pentru aducerea sa de la Dinamo, în ianuarie 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Leonard Doroftei şochează pe toată lumea! Decizia luată de campionul român. În ţară a fost numit cerşetor

Leonard Doroftei şochează pe toată lumea! Decizia luată de...

Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Sportivul tocmai a fost suspendat

Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice...

Dezvăluirea nopţii înaintea Jocurilor Olimpice! Unde a ajuns flacăra simbol. Imagini virale / Video

Dezvăluirea nopţii înaintea Jocurilor Olimpice! S-a aflat unde a...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed