Probleme mari pentru vedeta lui Gigi Becali! Viitorul lui Deian Sorescu, în aer. Ce se întâmplă cu jucătorul după plecarea de la FCSB

Probleme mari pentru vedeta lui Gigi Becali! Viitorul lui Deian Sorescu, în aer. S-a aflat ce se întâmplă cu jucătorul după plecarea de la FCSB. Jucătorul naţionalei nu ar avea loc nici la Rakov, campioana Poloniei.

Gigi Becali s-a decis să nu plătească 800.000 de euro pentru răscumpărarea lui Deian Sorescu. FCSB a ratat titlul, iar latifundiarul din Pipera este decis să taie din cheltuieli la vicecampioană.

Probleme mari pentru vedeta lui Gigi Becali!

Astfel, Deian Sorescu nu va continua la FCSB, dar nici viitorul său la Rakov nu e unul clar. Noua campioană a Poloniei nu l-ar vrea pe internaţionlaul român. „Deian Sorescu are o mare problemă. Se întoarce la Rakow? Sunt multe indicii care arată că Deian Sorescu, împrumutat la FCSB, nu va fi cumpărat definitiv de la Rakow.

În iarna lui 2023, românul s-a întors în țara natală, din mai multe motive. Probleme de acomodare în echipă, forma sporitvă care l-a făcut să piardă locul de titular. Unul dintre cei mai scumpi jucători din lotul echipei campioane a dat greș la Rakow, astfel că aceștia au căutat să-l împrumute la București, care părea o opțiune perfectă. Ultimele evenimente au arătat că n-a fost chiar așa.

După declarațiile făcute de patronul Gigi Becali e clar că FCSB nu va achita clauza de cumpărare definitivă a lui Deian Sorescu, dar Becali e o fire imprevizibilă”, spun polonezii, conform sportdziennik.com.

Deian Sorescu a jucat 18 meciuri, 1.1448 de minute, în toate competițiile sezonului la FCSB. A şi marcat de două ori pentru echipa pregătită de către Elias Charalambous. Din păcate, după ce FCSB a ratat titlul, jucătorul a fost nevoit să plece de la formaţia roş-albastră.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed