S-a decis soarta lui Max Verstappen! Dezvăluiri de ultimă oră despre pilotul Red Bull Racing. Este un adevărat cutremur în Formula 1

S-a decis soarta lui Max Verstappen! Dezvăluiri de ultimă oră despre pilotul Red Bull Racing. Este un adevărat cutremur în Formula 1. Se pare că olandezul zburător va pleca de la echipa austriacă.

Max Verstappen a ratat Marele Premiu de Formula 1 din Australia. A abandonat după doar 3 tururi şi cursa a fost câştigată de către Carlos Sainz.

S-a decis soarta lui Max Verstappen!

Acum, apar noi dezvăluiri despre viitorul lui Max Verstappen. Se pare că acesta va pleca de la Red Bull Racing la Mercedes. Olandezul mai are contract cu Red Bull Racing până la finalul sezonului 2028. recent a declarat că nu are de gând să părăsească echipa până atunci. Cu toate acestea, un fost pilot din Formula 1 și comentator pentru Sky Sports, Johnny Herbert, a oferit detalii din culise.

Johnny Herbert a dezvăluit că în spatele camerelor se discută tot mai intens despre trecerea lui Verstappen la Mercedes. „Din ce am auzit, e aproape de Mercedes. În același timp, e posibil ca Verstappen să încerce doar să arate cât de puternic a devenit.

Nu cred că ar fi o mișcare prea inspirată pentru Max. Mercedes s-a chinuit în ultimii ani și încă nu are o mașină competitivă. Max Verstappen e cea mai importantă piesă de la Red Bull Racing, fără el nu ar avea aceste rezultate. Un alt pilot nu cred că ar putea să reprezinte echipa la fel de bine”, a declarat Herbert, conform Planetf1.

Pilotul Red Bull Racing a fost întrebat în Arabia Saudită ce părere are despre o eventuală mutare la Mercedes. „Toto (n.r Toto Wolff) şi cu mine am avut momentele noastre. Este normal între două echipe care se luptă pentru campionat, dar respectul a fost mereu prezent.

Din partea mea, asta nu schimbă nimic. Nu ştiu ce se va întâmpla după 2028, dacă voi mai rămâne în Formula 1. Sunt fericit la echipă şi intenţia mea este să fiu aici, în final”, a declarat triplul campion mondial din Formula 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed