Bombă în Formula 1! Max Verstappen a comis-o grav în Australia. Rivalii de la Ferrari au dat lovitura

Bombă în Formula 1! Max Verstappen a comis-o grav în Australia. Rivalii de la Ferrari au dat lovitura. Pilotul de la Red Bull Racing şi-a terminat dominaţia în Formula 1. Asta după ce a abandonat chiar la începutul cursei, din cauza unor probleme tehnice.

Max Verstappen era în pole-position şi nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Toată lumea se gândea la o nouă victorie din partea pilotului Red Bull Racing.

Bombă în Formula 1!

Nu a fost deloc aşa. Pilotul spaniol al echipei Ferrari, Carlos Sainz, a câştigat Marele Premiu al Australiei la Formula 1, disputat, duminică, la Melbourne. Campionul mondial, olandezul Max Verstappen, a abandonat în turul trei.

Carlos Sainz s-a impus în faţa coechipierului său monegasc Charles Leclerc. Mai mult, britanicul Lando Norris, de la McLaren a completat podiumul.

Triplul campion mondial în exerciţiu Max Verstappen, liderul campionatului, a fost nevoit să abandoneze la începutul cursei. Asta din cauza unei probleme mecanice la monopostul său Red Bull Racing.

 

Liderul campionatului a suferit primul său abandon din 10 aprilie 2022, la Melbourne. Odată cu acesta, seria sa de 43 de clasări consecutive în puncte a luat sfârşit. Scuderia Ferrari a semnat prima dublă de la Grand Prix-ul din Bahrain în 2022. În sezonul trecut, tot Sainz fusese cel care câştigase singura cursă pe care piloţii Red Bull Racing o rataseră.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed