Bomba momentului în Formula 1! Cum poate fi oprit Max Verstappen. Marcedes pune la cale o mutare uriaşă

Bomba momentului în Formula 1! S-a aflat cum poate fi oprit Max Verstappen. Marcedes pune la cale o mutare uriaşă. asta după ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari din sezonul viitor.

Max Verstappen ar putea avea un adversar pe măsură în lupta pentru titlul mondial din Formula 1. Cei de la Mercedes îl vor pe Fernando Alonso.

Bomba momentului în Formula 1!

Fernando Alonso mai are contract cu Aston Martin până la finalul sezonului. Ppoate prinde un contract fabulos cu Mercedes. Cei la The Sun susţin că Fernando Alonso, în vârstă de 42 de ani, are şanse mari să îi ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes. „Au început negocierile”, au scris englezii. Alonso are două titluri de campion mondial în palmares. Le-a câştigat în sezoanele 2005 şi 2006.

Fernando Alonso a făcut un anunţ în privinţa viitorului său în Formula 1, chiar înaintea Marelui Premiu al Australiei. Pilotul spaniol a spus nu va lua o decizie prea curând în ceea ce priveşte participarea în 2025 în Formula 1.

„Am spus că în vară, aşa că for mai fi câteva luni fără să răspund la această întrebare. Nu s-au schimbat multe şi nu se vor schimba în următoarele săptămâni sau curse.

Pe de altă parte, nu vreau să aştept până la vară. Nu cred că ar fi corect faţă de mine şi faţă de echipă, dacă ei vor dori să aibă mai multe opţiuni pentru sezonul viitor. Dar nici nu vreau să grăbesc lucrurile şi să iau o decizie dacă nu sunt hotărât şi nu sunt concentrat 100% asupra sezonului viitor.

Cum am mai spus, acum mă concentrez asupra lucrurilor pe care vreau să le încerc cu maşina, mai ales după ce am învăţat în primele curse”, a declarat Fernando Alonso, potrivit marca.com, înaintea Marelui Premiu al Australiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed