S-a decis soarta lui Laurenţiu Reghecampf! Saudiţii au spus clar. Este răsturnare totală de situaţie

S-a decis soarta lui Laurenţiu Reghecampf! Saudiţii au spus clar. Este răsturnare totală de situaţie. Antrenorul român era la un pas de a fi dat afară după ultima înfrângere din campionat.

Laurenţiu Reghecampf trece prin clipe grele la Al Tai. Echipa românului a pierdut şi în ultima etapă şi era ca şi dat afară.

S-a decis soarta lui Laurenţiu Reghecampf!

Totuşi, se pare că şefii de la al Tai îi mai dau o şansă lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta rămâne antrenorul echipei. Va pregăti formaţia pentru meciul cu Al-Hazm, din campionat. Această dispută va avea loc vineri, 8 martie, de la ora 16:00. Al-Tai se află momentan pe locul 16 în prima ligă arabă, loc retrogradabil.

Jurnaliștii din Arabia Saudită au infirmat, pe Twitter, informaţiile potrivit cărora  Reghe ar fi fost demis.

 

După meciul pierdut existau informaţii că lui Reghe i s-a găsit şi înlocuitor. Este vorba despre Noureddine Ben Zakri care a fost surprins la ultimul meci al lui Al-Tai, disputat pe 1 martie.

Reghe şi al Tai au pierdut disputa cu Abha, scor 0-2. La Abha evoluează şi Ciprian Tătăruşanu. Aceasta a fost a 6-a înfrângere pentru echipa lui Laurenţiu Reghecampf în ultimele 7 meciuri. Meciul dintre Abha şi Al-Tai s-a disputat în etapa a 22-a din Saudi Pro League.

Gazdele au deschis scorul în minutul 38, prin polonezul Grzegorz Krychowiak, şi l-a majorat prin acelaşi Krychowiak, în minutul 49.

Abha, echipă la care portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost integralist, s-a impus cu 2-0, şi este pe locul 17, penultimul, cu 18 puncte. Al-Tai, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, se află un loc mai sus, pe 16, cu acelaşi număr de puncte, 18.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed