Ce a făcut Mihai Stoica după meciul cu Farul. Imagini virale cu bucuria celor de la FCSB. S-au dezlănţuit în autocar + Florin Tănase nu și-a uitat fosta echipă

FCSB este noua campioană a României. După meciul câștigat cu Farul, fotbaliștii s-au dezlănțuit. Au făcut spectacol pe teren, în vestiar, dar și în autocarul echipei. Suporterii i-au așteptat pe campioni la baza din Berceni pentru a sărbători.

Florin Tănase nu și-a uitat fosta echipă. A postat imediat după meci un mesaj pe pagina sa de Instagram.

Imagini virale cu bucuria celor de la FCSB

Fiesta a început după ce arbitrul a pus capăt meciului cu fosta campioană Farul. Fotbaliștii au început petrecerea pe teren. alături de suporteri. Apoi s-au auzit manele din vestiar. Au ales aceeași melodie ca și cei de la Inter, „Made in România”. Au cântat, au dansat, dar nu au uitat să o ironizeze pe marea rivală Rapid.

Apoi, petrecerea a continuat și în autocar, acolo unde tonul a fost dat de Mihai Stoica.

Florin Tănase nu și-a uitat fosta echipă și a postat un mesaj pe Instagram.

Petrecerea a continuat după miezul nopții la baza din Berceni, unde suporterii i-au întâmpinat pe jucători.

”Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiții. Cu CFR sunt convins că va fi un stadion arhiplin. Am o amintire de la meciul cu Brașov din 2013, dar acela a fost pistol cu apă.

Avem timp să pregătim. Nu am discutat încă. Nu sunt superstițios, dar nu îmi place să vorbesc despre ceva ce nu s-a întâmplat.”, a spus Mihai Stoica la finalul partidei de pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed