Mihai Rotaru îl va enerva pe Gigi Becali! Anunţ clar despre vedeta lui Costel Gâlcă. E peste Octavian Popescu de la FCSB

Mihai Rotaru îl va enerva pe Gigi Becali! Patronul echipei din Bănie a explicat declarațiile date de fostul președinte al clubului. S-a aflat de ce Ștefan Baiaram este cu mult peste Octavian Popescu.

Ștefan Baiaram va fi indisponibul pentru ultimul meci din acest sezon din Superliga. Din cauza unei accidentări, atacantul trebuie să stea departe de teren pentru o perioadă de timp.

Anunţ clar despre vedeta lui Costel Gâlcă

Sorin Cârțu a avut o replică puțin mai acidă în privința jucătorului. Acesta este de părere că Baiaram nu are grijă, așa cum ar trebui, de viața lui extrasportivă.

Prezent în platourile de la Digi Sport, Mihai Rotaru a explicat ce a vrut fostul președinte al celor de la CSU Craiova să spună prin acest lucru. Patronul a declarat că, atacantul din Bănie nu pierde nopțile, ba din contră, se antrenează foarte mult, doar că femeile sunt problema.

El s-a referit la femei (n.r.- Sorin Cârțu), nu că pierde nopțile. Porecla lui este `Jador`, așa i se spune că este frumușel. Așa i-am spus de la 16 ani. Este cu două clase peste Tavi Popescu….

Tavi Popescu este la Ateneu, iar Baiaram vine mai târziu. Baiaram se pregătește exemplar și se ocupă foarte bine și de recuperare. Nu pierde nopțile și are viață ordonată”, a spus Mihai Rotaru, potrivit sursei menționate mai sus.

Atacantul, care este cotat de site-urile de specializare la 1 milion de euro, are 9 reușite și 2 assisturi pentru alb-albaștrii, în 31 de meciuri jucate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed