S-a aflat adevărul despre soţia româncă a unui star de la Cupa Mondială 2022! Cu ce se ocupă aceasta? Imagini demenţiale cu Rafaella / Foto

S-a aflat adevărul despre soţia româncă a unui star de la Cupa Mondială 2022! S-a aflat cu ce se ocupă aceasta. Mai mult, au ieşit la iveală şi imagini demenţiale cu Rafaella, una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalist.

Rafaella Szabo Witsel trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu belgianul. Cei doi au 3 copii şi pozează în familia perfectă.

Adevărul despre soţia româncă a unui star de la Cupa Mondială 2022!

Rafaella Szabo Witsel are și cetățenie maghiară, dar are rude în zona Brașovului. de mai multe ori, ea și soțul său și-au petrecut vacanțele pe Valea Prahovei. Cei doi sunt împreună de mai mult de 10 ani și au trei copii. La un moment dat, în 2013, fotbalistul belgian a părăsit-o pe Rafaella pentru Analicia Chaves. Relația nu a mers și a luat-o pe româncă de soție.

Axel și Rafaella s-au cunoscut la Liege, în perioada în care Witsel evolua la Standard. Acum, cei doi locuiesc la Madrid, pentru că belgianul s-a transferat în vara acestui an la Atletico. În ciuda zecilor de milioane de euro câștigate de internaționalul belgian de-a lungul carierei, românca și-a deschis și o afacere pe cont propriu.

Aceasta are un studio foto în Liege, de care se ocupă de la distanță. Este și influencer cu peste 65.000 de urmăritori pe Instagram.

Îi ţine pumnii şi soţului ei. Belgia are 3 puncte după două meciuri la Cupa Mondială 2022. S-a impus la limită în fața Canadei, scor 1-0, și a cedat în compania Marocului, 0-2.

Belgienii trebuie să bată în ultima rundă a fazei grupelor vicecampioana mondială Croația. Doar aşa merge în optimile de finală ale competiției.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed