S-a aflat adevărul despre Sorana Cîrstea! Ce s-a întâmplat, de fapt, între româncă şi antrenor. Cristian Tudor Popescu intervine

Sorana Cîrstea i-a surprins pe mulți cu un gest făcut la adresa antrenorului său. S-a întâmplat în timpul meciului cu Petra Kvitova, din semifinalele turneului de la Miami.

Acum s-a aflat însă ce s-a întâmplat între româncă și Thomas Johansson.

S-a aflat adevărul despre Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Miami după semifinala pierdută în fața cehoaicei, Kvitova. În timpul meciului, românca a făcut un gest controversat în direcția antrenorului său. Aceasta i-a făcut un semn cu degetul din care s-a putut înțelege că îi reproșa lui Johansson tactica aleasă.

Situația s-a liniștit însă rapid, așa cum s-a văzut din mesajele dintre Sorana și antrenorul său, postate pe conturile de socializare.

„Ce lună minunată am avut în SUA! Felicitări pentru Petra Kvitova pentru victoria împotriva noastră și pentru victoria mare din finală. E timpul să te odihnești puțin și să te pregătești pentru sezonul de zgură, Sorana Cîrstea!”, a scris suedezul.

„Mulțumesc, coach, pentru tot! Să continuăm să construim!”, a fost răspunsul Soranei.

Thomas Johansson a început colaborarea cu Sorana Cârstea la începutul sezonului, iar de atunci românca a avut rezultate excelente.

Cristian Tudor Popescu intervine

Cunoscutul gazetar a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a scris despre ceea ce s-a întâmplat între Sorana și antrenorul său în timpul semifinalei.

„Sorana a ridicat pumnul cu degetul mare în sus către antrenorul Thomas Johansson. În mod normal, acesta este un gest de aprobare pentru ceva care merge bine. Uitătura lungă și urâtă cu care l-a însoțit Sorana l-a transformat într-un reproș sarcastic: ‘I-am servit pe rever, cum mi-ai zis, și vezi ce bine a fost?!’.

A fost ca și cum i-ar fi arătat degetul mijlociu țâșnind din pumnul strâns. Sorana cea veche a scos capul..”, a scris CTP, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed