De ce a pierdut Sorana Cîrstea semifinala de la Miami. Greşeala uriaşă a româncei. S-a aflat totul

S-a aflat de ce a pierdut Sorana Cîrstea semifinala de la Miami. Greşeala uriaşă a româncei. Ies la iveală detalii incendiare după semifinala pierdută de jucătoarea noastra cu Petra Kvitova.

Un fost antrenor al Simonei Halep o dă de gol pe româncă. Sorana a ratat şansa de a juca finala Miami Open. A fost 7-5, 6-4 pentru Kvitova care a mers în ultimul act.

De ce a pierdut Sorana Cîrstea semifinala de la Miami

Firicel Tomai a vorbit despre eliminarea Soranei Cîrstea de la Miami Open. „Conform așteptărilor, Sorana ar fi trebuit să câștige. Acolo, la 5-2, 40-15, s-a întâmplat ceva ciudat. Nu cred că vârsta e cea care a dezavantajat-o pe Sorana. Ea a intrat într-un mic conflict acolo, și cu ea, și cu antrenorul. La un moment dat a făcut și două gesturi ironice spre antrenor, lucru care i-a dăunat.

Sorana trebuie să accepte că e o echipă la tenis, antrenor și sportiv. Ei îi place și i-a plăcut tot timpul ca pe teren să domine personalitatea ei. Să joace ce crede ea că e bine și util. Din păcate, tenisul se bazează și pe statistici, pe ofensivă, pe defensivă. Sunt mai multe tactici pe care Sorana ar trebui să le pună în practică. Le-a și pus la ultimele două turnee, datorită acestui antrenor suedez.

Da, la un moment dat a făcut două gesturi ironice, când Kvitova a plesnit-o cu două lovituri și a închis repede punctul. Până la meciul acesta a colaborat foarte bine cu antrenorul din tribună. Acolo, undeva, s-a întrerupt și ea a început să joace tenisul vechi, pe care îl juca până la aceste turnee. Aici a fost, de fapt, și pierderea Soranei în toată cariera.

Eu îi cunosc pe toți antrenorii cu care a lucrat. Toți îi spuneau că trebuie să facă un altfel de joc. Să gândească puțin mai bine plasamentul și efectele. Ea credea tot timpul că trebuie să lovească, să dea repede în minge, lucru care nu se poate la acest nivel. Fetele sunt foarte bine dotate fizic, mental, calitățile fizice sunt deosebite.”, a declarat Firicel Tomai, în direct la Digi Sport.

La finalul anului 2022, Sorana Cîrstea a decis să înceapă colaborarea cu suedezul Thomas Johansson.

La puțină vreme au apărut și primele rezultate bune ale sportivei din România. Sorana a avut doar cuvinte de laudă la adresa actualului său antrenor. A dezvăluit ce aspecte și-a îmbunătățit de când este pregătită de nordic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed