S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Cât de gravă este accidentarea româncei. Tatăl sportivei vine cu amănunte din interior

S-a aflat adevărul despre problemele de sănătate ale Simonei Halep. Tatăl fostului lider mondial a dat amănunte din interior. Stere Halep a vorbit despre problemele la umăr ale sportivei.

FRT a anunțat că românca nu va face parte din echipa României pentru întâlnirea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, din cauza unei accidentări.

De când avea probleme Simona Halep

Simona Halep a jucat la Miami primul meci după aproape 18 luni. În timpul partidei din primul tur cu Paula Badosa, 6-1, 4-6, 3-6, românca a acuzat probleme la umăr.

Deși își dorea să joace la Billie Jean King Cup, Halep a fost nevoită să renunța. Stere Halep a dezvăluit că Simona avea probleme înaintea turneului din SUA.

„Simona avea dureri la umăr înainte de Miami”, a declarat Stere Halep, potrivit fanatik.ro.

„Mă simt liberă din nou”

Problemele nu sunt însă foarte grave. Potrivit sursei citate mai sus, jucătoarea de tenis face tratament pentru ca accidentarea să nu se agraveze.

„A fost foarte repede (n.r. revenirea pe teren față de momentul în care i-a fost ridicată suspendarea). Să fiu sinceră, m-am gândit că aș putea să mai îmi ofer puțin timp până să mă întorc pe zgură.

Sentimentul pozitiv a fost puternic și am avut oameni în jurul meu care mi-au zis să simt din nou energia. A fost o decizie corectă, o decizie foarte bună să merg la Miami, să simt energia, dragostea oamenilor și să mă simt liberă din nou”, a declarat fostul lider mondial, conform WTA Insider, după primul meci jucat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed