S-a aflat adevărul despre Răzvan Lucescu! De ce nu a plecat, de fapt, în Serie A. Mircea Lucescu, dezvăluiri din interior

S-a aflat adevărul despre Răzvan Lucescu! De ce nu a plecat, de fapt, în Serie A. Mircea Lucescu, dezvăluiri din interior. Tehnicianul celor de la PAOK Salonic a avut o ofertă importantă din Italia, după ce a luat titlul în Grecia.

Răzvan Lucescu a fost dorit de către cei de la Cagliari. A refuzat oferta pentru a juca în Champions League cu PAOK Salonic.

S-a aflat adevărul despre Răzvan Lucescu!

Acum, Mircea Lucescu a vorbit despre decizia fiului său. Răzvan Lucescu a luat a doua oară titlul în Grecia, cu PAOK Salonic. Apoi, a fost la un pas să o preia pe Cagliari, dar în cele din urmă a decis să rămână în Grecia pentru încă un sezon.

Mircea Lucescu a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiul săi. Răzvan Lucescu a fost întors din drumul spre Italia de fanii lui PAOK, care au făcut presiuni pentru a-l convinge să nu părăsească echipa înainte de preliminariile UEFA Champions League, conform tuttomercatoweb.com.

Mai mult, Mircea Lucescu este mulţumit de decizia luată de fiul său. „(Mister, Răzvan a fost pe lista lui Cagliari?) Trebuia să plece, dar apoi a fost o mare presiune din partea fanilor PAOK. Aceştia i-au cerut să rămână pentru Liga Campionilor. El este încă tânăr. Cine știe, poate în viitor…

(Aţi încercat să îl convingeţi să facă pasul în Italia?) Nu. Pentru că sunt convins că este mai bine să joci în Liga Campionilor decât să lupți pentru a nu retrograda„, a declarat Mircea Lucescu pentru italienii de la tuttomercatoweb.com.

Cagliari a încheiat sezonul din Serie A pe locul 16. S-a salvat la limită de la retrogradare. A avut cu un punct mai mult decât ocupanta locului 18, Frosinone.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed