Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! Ce a putut spune despre Răzvan Lucescu. Cuvinte uriaşe la adresa antrenorului de la PAOK Salonic

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut spune despre Răzvan Lucescu. Cuvinte uriaşe la adresa antrenorului de la PAOK Salonic. Tehnicianul i-a făcut o caracterizare măgulitoare fiului său.

Mircea Lucescu îşi laudă propriul fiu. Asta după ce Răzvan Lucescu tocmai a luat al doilea titlu cu cei de la PAOK Salonic.

Mircea Lucescu nu s-a mai abţinut!

Mircea Lucescu susţine că fiul său s-a implicat foarte mult în fotbal, pentru a ajunge să aibă rezultate remarcabile. Răzvan Lucescu a reuşit o performanţă importantă alături de PAOK Salonic, în sezonul trecut. A reuşit să câştige titlul în campionatul Greciei.

Acesta spune că toţi antrenorii care sunt umili şi sunt dispuşi să primească sfaturi din partea altora au mai multe şanse de reuşită în carierele lor, conform sptfm.ro. Acesta i-a oferit drept exemplu pe cei care au lucrat cu Pep Guardiola, anume Enzo Maresca şi Mikel Arteta, care acum le antrenează pe Chelsea şi Arsenal.

„Dacă antrenorii din România s-ar fi implicat așa cum s-a implicat el, cu siguranță ar fi ajuns și ei la nivelul lui Răzvan.

Dacă analizau foarte bine absolut tot ce a făcut și toate deciziile pe care le-a luat, legate de strategie și organizare, cu siguranță ar fi reușit.

Ați văzut ce se întâmplă cu antrenorii care au lucrat cu Guardiola. E același lucru. Și Arteta, și Maresca sunt acum la un nivel foarte ridicat.

Cei care au lucrat cu un antrenor care explică absolut tot ceea ce face, argumentează, analizează, studiază, dă sfaturi, iar jucătorii acceptă, acești jucători cu siguranță mai târziu devin antrenori.

Antrenorul devine mare când trece de la ceea ce a văzut și a studiat la momentul în care începe să creeze. Am crescut un copil care îmi prelungește viața fotbalistică. Cel mai important este ce lași în urma ta. Ce amintiri, experiențe și lucruri deosebite lași în urmă”, a declarat Mircea Lucescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed