Elias Charalambous a spus adevărul! Dezvăluiri de senzaţie despre Răzvan Lucescu. Tehnicianul de la FCSB nu s-a mai abţinut

Elias Charalambous mărturisiri inedite despre campionatul în care ar dori să antreneze. Care este părere pe care tehnicianul de la FCSB o are despre faptul că Răzvan Lucescu a câștigat titlul de campion cu PAOK Salonic.

La fel ca Elias Charalambous cu FCSB, Răzvan Lucescu a câștigat titlul de campion al Greciei cu PAK Salonic, în acest sezon.

Elias Charalambous a spus adevărul!

Într-un interviu dat pentru publicața elenă Metro Sport, Elias Charalambous a vorbit despre al doilea titlu câștigat de Răzvan Lucescu, din cele 4 din istoria PAOK Salonic.

”Pentru PAOK a fost un mare succes câștigarea titlului în acest an, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că este un foarte bun antrenor.

Lucescu este foarte respectat și în România, este foarte serios și dedicat muncii sale”, a spus Charalambous.

Tehnicianul cipriot mai are contract cu FCSB-ul până la finalul lunii iunie, însă Charalambous nu își face griji că nu va continua la echipă.

”Clubul este mulțumit de mine”

”Sunt în negocieri cu Steaua (n.r. FCSB). Clubul este mulțumit de mine, eu sunt fericit la București, iar logic ar fi să continuăm și în sezonul viitor. Am lăsat aceste negocieri în seama impresarului meu.

Este cel mai mare succes din cariera mea, primul titlu. Ce m-a făcut extrem de fericit a fost bucuria suporterilor, dar și faptul că efortul jucătorilor mei a dat roade. Steaua (n.r. FCSB) a luat campionatul după nouă ani.

Sunt antrenor de șase ani, dintre care trei au fost din postura de secund. În Grecia și Cipru, există mulți antrenori cu nume, însă trebuie să și primești această oportunitate. Eu am fost suficient de norocos să primesc această șansă din partea unui club cum este Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Elias Charalambous.

Elias Charalambous a dezvăluit că și-ar dori să primească o ofertă din Grecia, deoarece este un campionat bun, care crește mereu. ”Mi-aș dori să antrenez în Grecia, e normal, sunt interesat de o astfel de oportunitate. M-am bucurat de timpul petrecut în Grecia, fiind un campionat în continuă creștere”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed