S-a aflat adevărul despre omul lui Răzvan Burleanu! Un şef de club a dat verdictul. Istvan Kovacs, direct vizat

S-a aflat adevărul despre omul lui Răzvan Burleanu! Un şef de club a dat verdictul. Istvan Kovacs, direct vizat. Este vorba despre şeful arbitrajului din România, Kyros Vassaras. Totul a devenit public.

Omul lui Răzvan Burleanu este lăudat de unul dintre preşedinţii de club. Ies la iveală detalii neştiute despre acesta.

S-a aflat adevărul despre omul lui Răzvan Burleanu!

Kyros Vassaras e lăudat pentru delegările primite de către Istvan Kovacs. Fluieraşul român tocmai a fost delegat pentru a oficial la finala Europa League. Marcel Puşcaş consideră că preşedintele CCA a avut un rol important în delegarea de lux primită de Istvan Kovacs, conform fanatik.ro.

Finala Europa League, care se dispută între Atalanta şi Bayer Leverkusen, îl va avea la centru pe Istvan Kovacs. Meciul se joacă în această seară, de la ora 22:00.

„Vassaras e tare rău! Serios vorbesc. E nașul secretarului general UEFA. Asta e o poziție foarte importantă într-o instituție. Nu se bagă președintele UEFA la arbitraje, secretarul general decide acolo. Într-adevăr, aici e un mare merit al lui Vassaras pentru că a promovat foarte mulți români în ultima vreme.

Nu cred că vom avea un arbitru român în Champions League în următorii 2-3 ani. Dar cred că vom avea foarte mulți în Europa”, a declarat Marcel Pușcaș, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed