Răzvan Burleanu a dat lovitura! Anunţ important venit de la FRF. Colaborare cu o instituţie a statului

Răzvan Burleanu a dat lovitura! Anunţ important venit de la FRF. Colaborare cu o instituţie a statului. Cei de la Federaţie au semnat un protocol de colaborare cu ASF. Obiectivul comun este de a facilita accesul la educaţie financiară pentru cât mai mulţi jucători de fotbal.

Răzvan Burleanu face un pas înainte. Protocolul este destinat şi celor care sunt implicaţi în acest fenomen.

Răzvan Burleanu a dat lovitura!

Începând cu anul 2024, principalele acţiuni comune ale celor două instituţii vor viza:

promovarea şi derularea de proiecte şi programe educaţionale comune, precum şi de acţiuni cu scopuri educative, în vederea creşterii nivelului de educaţie financiară în rândurile jucătorilor de fotbal, începând de la copii, juniori şi seniori;

organizarea în parteneriat de evenimente educaţionale (workshopuri, seminare, campanii publice, simpozioane, conferinţe, mese rotunde etc);

desfăşurarea de evenimente publice pentru promovarea valorilor comune şi a rezultatelor activităţilor desfăşurate în parteneriat.

În cadrul parteneriatului dintre FRF şi ASF, loturile naţionale de juniori şi seniori vor avea acces în lunile următoare la sesiuni de educaţie financiară şi management al investiţiilor. Totodată, cele două instituţii îşi propun să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă jucătorii în activitate aflaţi la final de carieră.

Pentru a marca debutul acestui parteneriat, echipa ASF a susţinut o sesiune de informare despre educaţie financiară, intitulată „Despre bani la firul ierbii”, dedicată staff-ului FRF, în contextul celui de-al doilea Innovation Day organizat de Federaţia Română de Fotbal în 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed