Istvan Kovacs rupe tăcerea! Anunţul momentului făcut de cel mai bun arbitru român. Mesaj pentru omul lui Răzvan Burleanu

Istvan Kovacs rupe tăcerea! Anunţul momentului făcut de cel mai bun arbitru român. Mesaj pentru omul lui Răzvan Burleanu înaintea finalei de Europa League pe care urmează să o conducă.

Istvan Kovacs se află înaintea unui moment important. Va conduce brigada care va fluiera finala Europa League, Atalanta – Leverkusen.

Istvan Kovacs rupe tăcerea!

Istvan Kovacs spune că nu se va pregăti în mod special pentru acest duel. A mai condus finala Conference League din anul 2022. Arbitrul din Carei va fi ajutat de alți trei români, dar și de doi olandezi și doi slovaci.

Fluieraşul le-a mulțumit celor care l-au sprijinit. I-a nominalizat pe Kyros Vassaras, președintele CCA și pe Istvan Szilagyi, președintele AJF Satu Mare. „Finala Europa League va fi un moment de mândrie pentru mine. Pentru echipa care e alături de mine și, în general, pentru fotbalul românesc. Le datorez multor oameni de acasă un mare `mulțumesc` pentru succesul pe care l-am avut în carieră.

Mulți oameni m-au ajutat cu sfaturi bune sau sprijin atunci când am avut momente dificile. Președintele comisiei de arbitri din România, Kyros Vassaras, a ajutat la îmbunătățirea multor lucruri în jocul intern pentru noi și există o singură persoană care este lângă mine de când am început – Istvan Szilagyi – și îi mulțumesc în special pentru că m-a susținut mereu”, a declarat Kovacs, conform uefa.com.

Finala Europa League este programată pe 22 mai, în Dublin, pe Aviva Stadium.
Kovacs a încercat să nu pună presiune pe el. „Nu schimb nimic în modul în care mă pregătesc pentru meciuri. Eu fac același lucru, indiferent dacă este o finală europeană sau un meci din liga României, iar acest lucru mă ajută să mă concentrez pe deplin. Odată ce jocul este terminat, putem reflecta și ne putem bucura de ocazie”, a completat Istvan Kovacs.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed