S-a aflat adevărul despre Leo Messi! Câţi bani va încasa, de fapt, la Inter Miami. Surpriză totală

S-a aflat adevărul despre Leo Messi! S-a aflat câţi bani va încasa, de fapt, la Inter Miami. Surpriză totală. Campionul mondial va primi un salariu uriaș în MLS, dar nu va fi cel mai bine plătit sportiv din SUA.

Leo Messi a surprins pe toată lumea atunci când a refuzat Arabia Saudită şi a anunţat că va pleca în SUA.

S-a aflat adevărul despre Leo Messi!

Leo Messi ar fi încasat 363 de milioane de euro anual dacă mergea la arabi. A ales să joace în SUA, acolo unde nu va fi cel mai bine plătit din sportul american.

Presa internațională a făcut topul celor mai bine plătiți sportivi din SUA. Messi, cu un salariu de 53,7 milioane de dolari pe an, este al 5-lea. Este devansat în top de 4 baschetbaliști. Cel mai bine plătiți este Devin Booker, baschetbalistul de la Phoenix Suns, și Karl Anthony Towns, baschetbalistul de la Minnesota Timberwolves. Cei doi incasează, în medie, 56,1 milioane de dolari pe an.

Devin Booker (NBA) – 56,1 milioane
Karl Anthony Towns – 56,1 milioane
Nikola Jokic (NBA) – 54,5 milioane
Stephen Curry (NBA) – 53,8 milioane
Lionel Messi (MLS) – 53,7 milioane
Joel Embiid (NBA) – 52, 5 milioane
Lemar Jackson (NFL) – 52 milioane
Jalen Hurts (NFL) – 51 de milioane
Aaron Rodgers (MLB) – 50,3 milioane
Bradley Beal (NBA) – 50,2 milioane

Cei de la Bloomberg spun că lui Messi i se oferă acorduri de împărțire a profitului cu Adidas și Apple. Gigantul tehnologic Apple vine imediat după succesul serialul Ted Lasso și a încheiat un acord de 2,5 miliarde de dolari pe 10 ani cu Major League Soccer. Asta pentru a difuza meciurile pe platforma sa TV+. Astfel, Leo va încasa un procent din banii proveniți de la abonații MLS Pass.

Transferul este facilitat și de relația foarte bună a campionului mondial cu Adidas, de care e legat prin contract din 2006. Producătorul german de echipament sportiv îmbracă toate echipele din MLS. Este vorba de un acord de sponsorizare, în valoare de 830 de milioane, valabil până în 2030. Iar Messi va un procent din veniturile pe care transferul lui Leo în MLS le va aduce lui Adidas.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed