Dezvăluirea momentului după transferul lui Leo Messi! Ce s-a întâmplat după parafarea transferului. O sumă uriașă este la mijloc

Dezvăluirea momentului după transferul lui Leo Messi! S-a aflat ce s-a întâmplat după parafarea transferului. O sumă uriașă este la mijloc.

Septuplul câștigător al Balonului de Aur a decis să semneze cu formația Inter Miami din MLS, asta în ciuda faptului că avea oferte consistente și din partea celor de la Al-Hilal și FC Barcelona.

Dezvăluirea momentului după transferul lui Leo Messi

Salariul pe care-l va primi Messi de la formația patronată de David Beckham va fi de circa 13 milioane de euro net.

Diferența de bani va fi completată de Apple și Adidas, cei doi sponsori principali ai echipei. Astfel, venitul anual al fotbalistului ar ajunge la aproape 500 de milioane de euro.

După ce Leo Messi a anunțat că se alătură celor de la Inter Miami, formația a înregistrat o adevărată explozie în ce privește notorietatea. Astfel, numărul de urmăritori de pe rețelele de socializare a crescut de 4 ori în doar 24 de ore. De la 1 milion de fani pe Instagram, clubul american are acum 4,5 milioane de urmăritori.

Mai mult, a crescut și costul biletelor la meciurile echipei antrenate de Javier Morales. Dacă ieri un bilet la o partidă ce se va juca peste o luna valora 29 de dolari, astăzi, același bilet valorează 477 de dolari.

Leo Messi: „Mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru”

Conform Mundo Deportivo, Messi a explicat că decizia de a semna cu Inter Miami are legătură cu dorințele familiei sale. Asta deși s-a zvonit că soția lui, Antonela Roccuzzo, a făcut presiuni ca argentinianul să se întoarcă la FC Barcelona.

„Da, adevărul este că, evident, îmi doream foarte mult. Eram foarte încântat să mă pot întoarce, dar, pe de altă parte, după ceea ce am trăit (n.r.- când a plecat de la Barcelona) și ieșirea pe care am avut-o, nu am vrut să fiu din nou în aceeași situație. Să aștept să văd ce se întâmplă și las viitorul meu în mâinile altcuiva, ca să spun așa.

Am vrut să iau propria mea decizie. Gândindu-mă la mine, la familia mea. Deși am auzit că s-a spus că La Liga a acceptat totul și că era în regulă pentru ei să mă întorc, mai erau multe alte lucruri de pus la punct.

Am auzit că trebuie să vândă jucători sau să scadă salariile jucătorilor. Adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și eram deja puțin obosit. Nu am vrut să trec prin toate astea. Când trebuia să plec, La Liga acceptase să mă legitimeze. Dar până la urmă nu s-a putut.

Ei bine, mi-a fost teamă că se va întâmpla din nou același lucru. A trebuit să vin aici la Paris să stau mult timp într-un hotel cu familia, cu copiii mei mergând la școală. Dar noi locuind tot la hotel. Am vrut să iau singur decizia și de aceea nu am mers la Barca. Deși mi-ar fi plăcut, nu s-a putut”, a afirmat Messi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed