S-a aflat adevărul despre Istvan Kovacs! Dezvăluiri de ultimă oră despre cel mai bun arbitru român. Se află în centrul unui scandal uriaş

S-a aflat adevărul despre Istvan Kovacs! Au apărut dezvăluiri de ultimă oră despre cel mai bun arbitru român. Se află în centrul unui scandal uriaş.

Despre Istvan Kovacs s-a scris că ar locui în Cluj, însă oficialii clubului din Gruia spun că nu știu dacă această informație este reală.

S-a aflat adevărul despre Istvan Kovacs

Asta după ce arbitrul a fost acuzat, de mai multe ori, că favorizează gruparea CFR Cluj, pe motiv că Istvan Kovacs ar desfășura activități economice împreună cu oficialii formației.

Ultima dată, la meciul CFR Cluj-Petrolul, Kovacs a refuzat să acorde două lovituri de pedeapsă pentru „lupii galbeni”, decizia centralului declanșând un imens scandal în fotbalul românesc.

Marius Bilașco a afirmat că CFR Cluj, echipa care a câștigat de 8 ori titlul de campioană, nu are nicio legătură cu arbitrul originar din Carei.

„Sunt de şapte ani acolo. Nu l-am văzut. Nici măcar nu am auzit să fie prin preajma noastră măcar. Nu are nicio legătură. De şapte ani locuiesc în Cluj. Nu ştiu dacă locuieşte în Cluj. Nu am informaţia asta, doar ce am citit în presă.

Nouă ne-a anulat golul (n.r. – în meciul cu Rapid) un arbitru din Bucureşti, ce putem face? Cu Kovacs n-am interacţionat niciodată, n-am auzit să fie prin preajma echipei.

Pe mine mă deranjează acuzaţiile de arbitraj, că este frustrare din partea celorlalte echipe. Cinci ani am câştigat campionatul şi se produce falsa imagine a arbitrajului. Sunt convins că anumiţi arbitri sunt afectaţi de ce se discută în mediul online şi se fac greşeli”, a spus oficialul formației clujene, potrivit Orange Sport.

Ion Crăciunescu: „Știu precis lucrul ăsta”

În 2020, Ion Crăciunescu spunea că centralul ar locui în Cluj, fostul arbitru spunând că știe inclusiv adresa de domiciliu a lui Istvan Kovacs, conform GSP.ro.

„El locuiește și se antrenează în Cluj, știu precis lucrul ăsta! Cunosc și adresa casei, și locurile în care se antrenează. Face antrenamente prin parcuri și pe stadioanele din Cluj. V-am spus, eu nu aș avea vreo problemă dacă ar anunța CCA că nu mai contează locurile din care provin arbitrii.

Numai că nu anunță nimic Comisia, nu transmite niciun mesaj, se comportă ca o organizație secretă”, dezvăluia Ion Crăciunescu la acea vreme, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed