S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! De ce nu s-a bucurat latifundiarul din Pipera pentru calificarea României. Dumitru Dragomir a dat verdictul

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali! S-a aflat de ce nu s-a bucurat latifundiarul din Pipera pentru calificarea României. Dumitru Dragomir a dat verdictul. Ştie de ce nu s-a bucurat şeful de la FCSB după accederea tricolorilor la EURO 2024.

Gigi Becali a aflat abia duminică dimineață de calificarea obținută de echipa națională. Pentru că FCSB are doar doi reprezentanți în ultima ”dublă” din preliminarii, patronul FCSB-ului nu a fost interesat să urmărească partida disputată la Felcsut.

S-a aflat adevărul despre Gigi Becali!

Florinel Coman și Darius Olaru sunt singurii jucători ai FCSB-ului convocați pentru meciurile cu Israel și Elveția. Doar Florinel Coman a fost introdus pe teren în minutul 65, în locul lui Denis Drăguș. ”E foarte bine pentru România că ne-am calificat. Dar pentru mine nu contează. Nu mă bag eu să comentez, să fie sănătoși. Ce să spun eu despre echipa națională dacă nu mă pricep?

Ce bucurie să am eu dacă jucătorii mei nu joacă? Să răspundă (n.r. – despre calificare) cei care se pricep și cei care conduc naționala”, a spus Becali, conform digisport.ro.

Chiar dacă Gigi Becali a spus că nu este interesat de echipa națională, Dumitru Dragomir crede că patronul roș-albaștrilor a făcut aceste afirmații doar pentru că jucătorii de la FCSB nu au fost folosiți mai mult de către Edi Iordănescu, conform fanatik.ro.

”Gigi Becali a spus că nu-l interesează naționala pentru că nu i-au băgat jucătorii lui. Suferă pentru că el pierde bani la asta. Orice, dar să nu-i iei din bani lui Gigi. Dacă vede că tu câștigi mai mult ca el, îi devii dușman.

Nu cred că-l dușmănește pe Edi Iordănescu, nu cred că poate să dușmănească pe cineva. Gigi s-a certat cu mine ca la ușa cortului și suntem prieteni. Și mie mi-ar fi fost ciudă să nu-mi bage jucătorii, dar Edi a avut dreptate. (…)

E normal că îi e ciudă că nu i-a băgat jucătorii. Dacă îi băga pe toți de la FCSB, zicea de Edi că e faraonul”, a spus Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed