Lovitură totală pentru Gigi Becali! Ce a pățit ginerele șefului de la FCSB. A fost la un pas de pușcărie

Lovitură totală pentru Gigi Becali! S-a aflat ce a pățit ginerele șefului de la FCSB. A fost la un pas de pușcărie. Curtea de Apel București a publicat totul.

Ginerele lui Gigi Becali, care mai este cunoscut drept „Prințișorul din Dobroiești” ,a încercat să scape de pedeapsă, după ce a fost prins cu 2 la mie alcoolemie la volan.

Lovitură totală pentru Gigi Becali! S-a aflat ce a pățit ginerele șefului de la FCSB

Mihai Mincu a fost prins conducând un vehicul „sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Acesta s-a ales cu dosar penal și riscă până la cinci ani de închisoare.

Tânărul a reușit să îi convingă pe magistrați că nu este un pericol pentru societate. Astfel că nu a primit închisoare, dar trebuie să plătească o amendă în valoare de 9.000 de euro.

Mihai Mincu a vorbit la proces despre nepoata lui Gigi Becali pentru a-i impresiona pe magistrați.

„A arătat că, nu a pus în pericol circulația pe drumurile publice și nici nu a produs vătămări ori alte prejudicii. Deplasarea cu mașina având loc pe timp de noapte când traficul era redus, astfel a apreciat că gravitatea faptei este diminuată.

Mai mult decât atât, motivul pentru care a fost nevoi să conducă mașina, deși consumase anterior băuturi alcoolice este faptul că fiica sa se simțea rău. Scopul acestuia fiind de a ajunge la farmacie”, anunță Cancan.ro.

Decizia magistraților în cazul lui Mihai Mincu

„Curtea apreciază că pedeapsă cu amenda în cuantum de 45.000 de lei, stabilită de instanţa fondului, este o sancţiune proporţională în raport de gravitatea faptei săvârşite şi persoana inculpatului, în conformitate cu scopul executării pedepsei amenzii ce urmăreşte formarea unei atitudini corecte faţă de ordinea de drept şi faţă de regulile de convieţuire socială.

#### de 300 de lei/zi amendă a fost în mod corect stabilită, în conformitate cu dispoziţiile art. 61 alin. 3 teza a II-a C.pen., inculpatul având o situaţie materială mai mult decât bună. Amânarea aplicării pedepsei amenzii nu se justifică. Fapta precum şi antecedentele penale reclamând o pedeapsă care să fie executată efectiv, pentru ca inculpatul să conştientizeze gravitatea comportamentului său şi să nu rămână cu un sentiment de impunitate” au stabilit magistrații de la Curtea de Apel București.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed