Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful celor de la FCSB nu a avut nicio şansă. Elias Charalambous a pierdut un jucător important

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful celor de la FCSB nu a avut nicio şansă. Elias Charalambous a pierdut un jucător important. Chiar unul dintre apropiaţii latifundiarului din Pipera a venit cu dezvăluiri de ultimă oră.

Finul lui Gigi Becali rupe tăcerea. Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit cum a pierdut FCSB un jucător important.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Gigi Becali a pierdut un jucător important. A negociat pentru un brazilian, dar preţul cerut de echipa care aparţinea era unul uriaş pentru Superliga. „Nu, pentru că era o sumă destul de mare: 3 milioane. Nu vreau să dau nume că dup-aia… Din prima ligă, o echipă de la mijlocul clasamentul. Cam vreo 30.000 voia salariul”, a spus Vulturar, conform fanatik.ro.

Impresarul spune că jucătorul va ajunge repede în fotbalul din Europa. „Era un jucător interesant și eu cred că cel târziu în vară va ajunge în Europa. Când ajunge cu siguranță o să zic și numele”, a spus impresarul, care s-a referit şi la calificarea echipei naţionale.

„E foarte important cu naționala că s-a calificat. Sunt de felicitat băieții pentru această calificare foarte importantă. Până la urmă Hagi ne-a blestemat, Hagi a rupt blestemul ăsta”, a spus impresarul, care a oferit detalii şi despre viitoarele mutări ale celor de la FCSB.

„Mijlocașul seamănă cu Nicolae Stanciu. Sperăm până în decembrie să avem niște rezultate. E un atacant mai combinativ, ceva în genul lui Rrahmani, dar mai puternic. Eu am 4-5 oameni în echipa mea, Noi, cu toții, suntem vreo 5. Undeva la 10 dacă aș putea să-mi fac o echipă de 10 scouteri, ar fi bine. Trei am doar foști jucători și acum vreau să aduc alt jucător.

Răzvan Tincu, fundașul central, o să fie următorul scouter al echipei. Vreau să lucrez, dacă iau fundaș central, să se ocupe de scouting pentru ce înseamnă zona defensivă. Nu o să-l pun pe Tincu să se uite la atacanți”, a încheiat Vulturar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed