S-a aflat adevărul despre Dennis Man! Ce se întâmplă cu tricolorul. Edi Iordănescu trebuie să ştie

S-a aflat adevărul despre Dennis Man! Ce se întâmplă cu tricolorul. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Impresarul fotbalistului a dat toate detaliile despre un posibil transfer al jucătorului de la Parma.

Prestațiile lui Dennis Man de la Parma sunt incredibile. Tricolorul este cel mai bun atacant din Serie B, unde a reușit să înscrie 9 goluri și să ofere 5 pase decisive, în 19 partide.

S-a aflat adevărul despre Dennis Man!

Pe numele lui Man au fost destul de multe oferte, de la cluburi mari precum AS Roma, AC Milan, în această perioadă de mercato, însă, atacantul a ales să rămână la Parma.

Victor Becali, impresarul fotbalistului, a vorbit despre o posibilă plecare a acestuia de la Parma, la finalul sezonului curent.

”Nu știm ce se va întâmpla, Parma are un obiectiv, să promoveze, el are evoluții bune, asta e cel mai important pentru el. Dacă va fi o ofertă, vom vedea. Doar la noi se discutăm despre transferuri, nu se mai fac transferuri acum”, a declarat Victor Becali pentru playsport.ro.

La finalul sezonului în curs, contractul lui Dennis cu Parma se va încheia, iar oficialii clubului au început deja negocierile cu fotbalist, pentru o posibilă prelungire de contract.

Dennis Man este cotat la 5 milioane de euro, de site-ul de specialitate Transfermartk.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed