S-a aflat adevărul despre Dennis Man! Care va fi soarta tricolorului. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Soarta lui Dennis Man este decisă. Edi Iordănescu trebuie să știe despre mutarea acestuia. Un faimos club este pe urmele golgeterului. Impresarul fotbalistului legitimat la Parma a dat toate detaliile.

Dennis Man are un parcurs excelent la Parma, fapt pentru care echipe de top din Europa sunt pe urmele lui.

S-a aflat adevărul despre Dennis Man!

AC Milan, Borussia Dortmund, și cel mai recent, Juventus, sunt echipe care și-au prezentat interesul pentru Dennis Man, jucătorul care face o treabă excelentă și la naționala lui Edi Iordănescu.

Victor Becali, impresarul celui mai bun jucător de la Parma, a dezvăluit mai multe detalii despre interesele echipelor, dar a și mărturisit pentru iamsport.ro că este convins că în această vara, cel mai probabil, Dennis va prinde un trasfer de top.

„A fost multă lume la meciul cu Columbia, dar nu știu să vă spun cine. Lumea vine la meciurile astea… Dacă veneau în România, știam pentru ce. Dennis Man nu cred că mai este un jucător care trebuie observat de aproape, e un fotbalist consacrat, o certitudine. Când avea 19-20 de ani, până să plece din România, da.

Dar acum este o certitudine. Scouterii mai vin la meci, observă. Cu Irlanda de Nord, din câte știu eu, n-au fost (n.r. – scouteri pentru Dennis Man) la meci. V-am spus motivul. Fiind un meci cu Columbia, în deplasare, poți să știi? Oamenii vin să vadă și columbienii. Multe echipe îl au în vizor. Deocamdată, este prea devreme să vorbim.

Este posibil (n.r. – și Borussia Dortmund), nu știu. Sunt multe echipe care se uită după el. Și acum a arătat foarte bine (n.r. – în meciurile amicale). Își continuă evoluțiile de la Parma!”, a declarat Victor Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed