Iubita lui Florin Răducioiu, amenințată de frații Giovanni și Victor Becali. Episodul brutal cu fosta soție a lui Adrian Sârbu în prim-plan

Iubita lui Florin Răducioiu, amenințată de frații Giovanni și Victor Becali. Episodul brutal cu fosta soție a lui Adrian Sârbu în prim-plan. Totul a ieşit la iveală la ani distanţă. Sunt dezvăluiri absolut şocante.

La începutul anilor 90, Florin Răducioiu s-a iubit cu creatoarea de modă, Janine Ştefan. Totul s-a terminat cu un scandal uriaş.

Iubita lui Florin Răducioiu, amenințată de frații Giovanni și Victor Becali

La începutul anilor ‘90, Florin Răducioiu s-a transferat în Italia. În acelaşi timp, se îndrăgostise de Miss România, Eugenia Ștefan, fost manechin care ulterior a devenit creatoare de modă, luându-și numele Janine.

„Mă îndrăgostisem până peste cap de ea, era un fotomodel celebru al acelor ani. Toată ființa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese niște contracte în Italia și terminase o idilă cu Florin Segărceanu. Am greșit și nu l-am ascultat atunci pe Giovani Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunț la Janine, dar nu am făcut-o decât foarte târziu. Despărțirea s-a petrecut într-un fel foarte dur”, a rememorat Răducioiu.

Cornel Dinu asistase în 1991 la o scenă în care impresarul Dan Alban și asociatul său, Giovanni Becali, încercau să obțină o sumă de bani de la Florin Răducioiu. „Dan (n.r. – Alban) a zis: „A pus mâna nenorocita aia de Janine pe bietul copil, i-a sucit capul. E schimbat total, parcă l-a hipnotizat. O să vorbesc mâine cu directorul lor sportiv cu care am făcut transferul de la Bari, să-i oprească din salariu. O să-i recuperezi”, a spus Dinu.

Răducioiu i-ar fi lăsat iubitei sale un card pe care se afla o sumă importantă de bani. Apoi, toată suma ar fi dispărut. Fostul atacant a apelat la impresari să recupereze banii. Aceştia ar fi mers acasă la iubita fotbalistului care nu a vrut să deschidă. Ar fi spart ușa cu topoarele.

Victor Becali a fost întrebat dacă este adevărat. A spus însă că este amnezic, conform gsp.ro. „V-am mai spus și când m-ați întrebat despre banii pe care spune Cornel Dinu că i-a luat de la noi. Eu sunt un pic amnezic. Am avut o perioadă de detenție de patru ani și jumătate în urma căreia am devenit puțin amnezic.

În toate poveștile, evident, mai există un sâmbure de adevăr. A existat o poveste, știu povestea cu Răducioiu, dar a trecut foarte mult timp. Totuși, asta cu topoarele… Doamne, ferește! Cum să folosești toporul?!”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed