Edi Iordănescu, întâlnire cu un titan al fotbalului! Selecţionerul, alături de Carlo Ancelotti. Imagine pentru istorie / Foto

Edi Iordănescu, întâlnire cu un titan al fotbalului! Selecţionerul, alături de Carlo Ancelotti. Imagine pentru istorie. După meciul echipei naţionale cu Columbia, selecţionerul a mai rămas pentru puţin timp în Spania.

Edi Iordănescu s-a întâlnit cu legendarul Carlo Ancelotti. A postat imaginea pe reţelele de socializare.

Edi Iordănescu, întâlnire cu un titan al fotbalului!

La Madrid, selecţionerul Edi Iordanescu şi tatăl acestuia, Anghel Iordănescu, s-au întâlnit cu antrenorul formaţiei Real Madrid, Carlo Ancelotti. „Mândru şi recunoscător, alături de doi titani ai profesiei căreia şi eu îi dăruiesc totul! Fiecare secundă cu ei, o lecţie nepreţuită de fotbal şi viaţă!”, a scris selecţionerul în social media.

România a jucat un meci amical cu Columbia la Madrid, pierdut, scor 2-3. Înaintea meciului, naţionala a efectuat antrenamentul oficial la baza de cantonament a madrilenilor. Tricolorii pregătesc EURO 2024. Au avut două amicale în această lună. 1-1, pe teren propriu, cu Irlanda de Nord şi 2-3 cu Columbia.

La EURO 2024, România va avea parte de o grupă extrem de dificilă. Debutăm cu Ucraina, echipă care a venit din barajul de Liga Naţiunilor. Apoi, mai avem două meciuri, cu Belgia şi Slovacia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed