S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! Vedeta lui Costel Gâlcă i-a luat faţa lui Vlad Chiricheş. Sorin Cârţu a venit cu dezvăluiri complete

S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă! Vedeta lui Costel Gâlcă i-a luat fața lui Vlad Chiricheș. Olteanul ar putea fi cel mai plătit fotbalist din Superligă. Sorin Cârțu face dezvăluirile momentului.

Vlad Chiricheș este considerat cel mai bine plătit fotbalist din Superligă, însă, este posibil ca Alexandru Mitriță să fie pe primul loc.

S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă!

Vlad Chiricheș a venit la FCSB în vara anului trecut, iar de atunci încasează suma de 40.000 de euro lunar, de la Gigi Becali. Însă, Alexandru Mitriță, venit to în perioada de mercato din vara trecută, ar putea lua cu mult peste acesta.

Sorin Cârțu a dezvăluit, la fanatik.ro, că vedeta oltenilor ar putea fi cel mai bine plătit fotbalist din Superliga.

„Alex, aici, nu a primit banii din Arabia Saudită, că doar nu e Mihai Rotaru emir. Dar Mitriță, anul ăsta, a câștigat foarte bine aici ca fotbalist.

Poate cel mai bine din România! El a fost ținut la super interes. Și i s-a acordat super multă atenție anul ăsta”, a spus Cârțu.

”Pentru jucători care pot să facă diferența, oferim salarii bune”

În cadrul unei declarații date pentru Digi Sport, Mihai Rotaru a dat de înțeles că Mitriță este cel mai bine plătit fotbalist de la CSU Craiova,

”Pentru jucători care pot să facă diferența, oferim salarii bune. L-am adus pe Mitriță, n-am putut să-i dăm un milion, dar e clar că n-a venit pe 150.000 de euro”, a declarat Mihai Rotaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed