Sorin Cârțu, ironii la adresa lui Gigi Becali. Porecla pe care fostul președinte al oltenilor i-a dat-o patronului de la FCSB: ‘I-am văzut aroganţa’

Sorin Cârțu, ironii la adresa lui Gigi Becali. Fostul președinte de la CSU Craiova i-a pus latifundiarului și o poreclă. Primele declarații date după victoria oltenilor în fața campioanei României.

CSU Craiova s-a impus pe teren propriu, luni seara, în fața celor de la FCSB, cu scorul de 2-0, iar Sorin Cârțu a început ironiile la adresa lui Gigi Becali.

Sorin Cârțu, ironii la adresa lui Gigi Becali

Se știe foarte bine că Gigi Becali taie și spânzură la FCSB, iar Elias Charalambous este secundul lui, de aceea, Sorin Cârțu l-a poreclit pe latifundiar ‘Becalambous’.

Fostul președinte al echipei este de părere că Costel Gâlcă a așteptat foarte mult acest meci, pentru a se răzbuna pe roș-albaștrii.

„Becalambous e acolo, i-am văzut aroganţa prin care spunea să i se aducă antrenori. Aseară l-a bătut Gâlcă. Eşti antrenor doar la pozitiv, eşti şi la negativ. Avea şi o răzbunare pe el.

A luat trei trofee şi a fost dat afară. Deci e 1-0 pentru Gâlcă în meciul cu Becalambous. Era un joc important şi pentru Costel Gâlcă, aşa cum va fi şi la anul. Prestaţia lui trebuie să fie cu încărcătură maximă.

Trebuie să aibă orgoliu pentru ce i-a făcut FCSB, cred că era Steaua pe vremea aceea. A fost un rezultat care ne-a mulţumit aşteptările. Cu toţii aşteptam acest meci, acest rezultat”, a spus Sorin Cârţu la fanatik.ro.

„Îţi creează o altă stare de spirit”

„Nu putem spune că ne-a consolidat locul doi pentru că mai sunt de jucat cu maximă atenţie două etape. Vorbind analitic, conjunctura jocului ne-a fost favorabilă, am început foarte bine cu gol în minutul 4.

Îţi creează o altă stare de spirit. Au fost momente în joc în care şi FCSB putea să echilibreze partida. Au avut ocazii bune cu Tavi Popescu, a fost şutul periculos al lui Olaru. Apoi a venit golul doi care a descătuşat.

A fost un joc la discreţia noastră după ratarea penalty-ului, mai puteam marca. Au avut ocazii Ivan, Bană. La ceea ce s-a întâmplat în prima repriză, preocuparea a fost de a nu da spaţii libere”, a mai spus Cârţu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed