Elias Charalambous nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre Vlad Chiricheş. Ce se întâmplă cu fundaşul noii campioane

Elias Charalambous nu s-a mai abţinut! Anunţul momentului despre Vlad Chiricheş. S-a aflat ce se întâmplă cu fundaşul noii campioane care s-a accidentat în meciul contra celor de la Rapid.

Elias Charalambous îl laudă pe Vlad Chiricheș. Fundașul central de la FCSB a ales să se opereze după accidentarea la cot suferită în timpul meciului cu Rapid de pe 20 aprilie. Luni, Chiricheș va fi în lot cu CSU Craiova.

Elias Charalambous nu s-a mai abţinut!

Vlad Chiricheș a rezistat doar 42 de minute pe teren contra Rapidului. Stoperul care abia trecuse peste problemele musculare a aterizat nefericit după un duel pentru minge. A acuzat dureri la cotul drept.

Fundașul central a optat pentru operație. Intervenția a decurs foarte bine, iar Vlad este din nou apt de joc. Elias Charalambous a anunțat că acesta va fi în lot pentru duelul de luni cu CSU Craiova.

„Chiri este uimitor! V-am mai spus că a decis să se opereze. Putea să aștepte o lună fără să se opereze, dar nu a vrut să piardă timpul. A vrut să revină alături de echipă, iar luni va fi alături de noi în lot.

Este un caracter cum rar găsești în fotbal, acesta este unul dintre motivele, în afară de calitatea lui, pentru care a avut o astfel de carieră”, a transmis antrenorul cipriot la conferința de presă dinainte de meciul contra oltenilor.

FCSB este campioană deja în Superliga, cu 3 etape înaintea finalului sezonului. Mai are 3 meciuri de palmares, cu CSU Craiova, CFR Cluj şi Rapid. Astfel, echipa roş-albastră va arbitra lupta pentru locul 2, care duce în Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed