S-a aflat adevărul despre Adrian Mutu! De ce a primit o suspendare mai mică decât Simona Halep. Totul a ieşit la iveală

S-a aflat adevărul despre Adrian Mutu! A fost dezvăluit motivul pentru care fostul fotbalist a primit o suspendare mai mică decât Simona Halep. Totul a ieşit la iveală.

Pompiliu Popescu, fost medic al naționalei de fotbal a României, a spus că Simona Halep ar fi trebuit să recunoască că a ingerat substanțe interzise. 

S-a aflat adevărul despre Adrian Mutu

Popescu l-a dat drept exemplu pe Adrian Mutu, antrenorul celor de la Neftchi Baku, cel care a fost prins dopat de două ori, tehnicianul recunoscându-și faptele, motiv pentru care a reușit să revină în fotbal.

„Bagabontul de Mutu a fost prins dopat de două ori. A recunoscut de fiecare dată, nu s-a apucat să se ia la trântă cu laboratoarele. A fost suspendat, dar el nu a primit pedepse mari și a revenit de fiecare dată.

Asta arată caracterul lui Mutu! El nu a trișat niciodată în sport. El a luat pentru plăcerile lui acele substanțe din cauza cărora a fost sancționat”, a spus Pompiliu Popescu, conform GSP.ro.

În anul 2004, când Mutu juca la Chelsea, acesta a fost suspendat timp de 7 luni pentru consum de cocaină. Mai apoi, în anul 2010, pe când juca la Fiorentina, Adrian Mutu a fost prins dopat cu sibutramină, el primind atunci o suspendare de 9 luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed