Lovitură totală pentru Adrian Mutu! Antrenorul român ar putea fi dat afară. Ce i-a nemulțumit pe azeri

Lovitură totală pentru Adrian Mutu. Jurnaliștii azeri au început să-și piardă răbdarea cu antrenorul român.

Mutu a preluat-o pe Neftchi Baku în luna iulie, iar de atunci echipa a înregistrat 3 victorii, 3 remize și 3 eșecuri.

Lovitură totală pentru Adrian Mutu

Azerii nu sunt deloc mulțumiți de rezultatele celor de la Neftchi Baku de când a sosit Adrian Mutu. Echipa condusă de antrenorul român a fost eliminată din Cupele Europene, iar în campionat este pe locul 3 după cinci etape.

„Echipa a reușit să adune 8 puncte în 5 meciuri. Desigur, nimeni nu se așteapta ca Mutu, care este unul dintre fotbaliștii magici ai timpului său, să facă ravagii la Neftchi într-o perioadă scurtă de timp. Este nevoie de timp pentru a pregăti o echipă pentru un mare succes. De asemenea, conducerea înțelege foarte bine acest lucru.

Nu degeaba, înainte de sosirea sa, Emil Balayev și Filip Ozobich au fost transferați, dar după numirea lui Mutu, oficialii au realizat mai multe transferuri. În ultimii ani, nimănui nu i s-a încredințat o astfel de echipă la clubul din Baku.

Nici măcar Samir Abasova, care a câștigat campionatul, nu a avut o asemenea echipă. Cu toate acestea însă, până la pauza cauzată de meciurile echipelor naționale nu am văzut nimic promițător de la Neftchi-ul lui Mutu. Nici măcar în victoriile importante împotriva celor de la Gabala și Sumgait.

Oficialii au speranță deplină în el. Pe scurt, ceea ce a cerut Mutu, a făcut conducerea. Acum este rândul tău, Mutu!”, au scris cei de la Sportinfoaz.

Jurnaliștii sunt nemulțumiți și de transferurile făcute, iar Adrian Mutu a dat explicații.

„Dacă nu am putut aduce, înseamnă că nu mi-a plăcut ceva. Cei care îmi plac fie sunt prea scumpi, fie sunt sub contract”, spunea Mutu după victoria cu Gabala.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed