S-a aflat adevărul despre Adrian Mititelu! Femeia din spatele şefului de la FCU Craiova. Ies la iveală imagini fabuloase / Foto

S-a aflat adevărul despre Adrian Mititelu! Femeia din spatele şefului de la FCU Craiova. Ies la iveală imagini fabuloase cu partenera de viaţă a milionarului din fruntea Ştiinţei. Puţină lume ştie prin ce dramă uriaşă a trecut aceasta.

Adrian Mititelu a trecut printr-o dezamăgire mare. Nu a reuşit să se califice cu FCU Craiova în play-off-ul Superligii. Nu e la prima astfel de deziluzie.

S-a aflat adevărul despre Adrian Mititelu!

De fiecare dată când a trecut prin probleme, Adrian Mititelu a avut-o lângă el pe soţia sa. Aceasta este o femeie discretă care iese de puţine ori în public. Acum, ies la iveală imagini de senzaţie cu aceasta.

Dacă Adrian Mititelu și fiul său sunt obișnuiți să apară regulat în spațiul public, nu la fel se întâmplă şi cu soţia milionarului. Se ştiu puţine lucruri despre soţia lui Mititelu. Ileana Mititelu, mama „Prințișorului Craiovei”, s-a ferit întotdeauna să atragă atenția în public.

Unul dintre puținele momente în care soția lui Mititelu a ieșit în evidență a avut loc în 2020. Atunci a trăit o mare dramă. Patronul de la FCU Craiova a fost arestat. Ileana a trăit clipe de coșmar în acea seară. Polițiștii l-au scos din casă, în cătușe, pe patronul de la FCU Craiova, sub privirile soției sale.

A încercat din răsputeri să-i convingă pe oamenii legii că soțul său e nevinovat. „E nevinovat. De ce l-a luat? E nevinovat. Nu! De ce, dacă e nevinovat?! De ce, ce a făcut?!”, a strigat Ileana, în disperare.

După promovarea Ştiinţei în Superliga, Ileana a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Mititelu încă era arestat și n-a putut sărbători performanța echipei sale.

„Adi, trebuia sa fim împreună în cea mai importantă și așteptată zi pentru tine, dar uite ca după 10 ani bunul Dumnezeu ți-a îndeplinit cea mai mare dorință a ta. Din păcate, acei oameni răi și fără suflet au reușit să îți ia această mare bucurie, crezând că așa te vor reduce la tăcere, luându-ți propria libertate, dar «Nu mor leii când vor câinii».

Ce nu știu ei este ca tu ești omul care nu renunță niciodată pentru că ai un caracter foarte puternic și ești un mare luptător. Te așteptăm acasă cât mai repede și mai puternic decât te știm cu toții! Felicitări pentru această mare bucurie pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc această echipă adevărată! Te iubim enorm”, a scris Ileana Mititelu, pe contul de Facebook, în 2021.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Și ce anume s-a aflat, ca omul este însurat cu o femeie de caracter? Nu asta ne dorim cu toții, sa avem alături o femeie și la bine și la rău? Felicitări, doamna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed