Revoluţie la FCU Craiova după ratarea play-off-ului! Ce se întâmplă la echipa lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli, prima decizie majoră

Revoluţie la FCU Craiova după ratarea play-off-ului! S-a aflat ce se întâmplă la echipa lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli, prima decizie majoră după dezastrul de la meciul sezonului, Sepssi-FCU Craiova.

Adrian Mititelu a fost extrem de dezamăgit de meciul de la Sf. Gheorghe. Acum, antrenorul Nicolo Napoli vine cu primele decizii.

Revoluţie la FCU Craiova după ratarea play-off-ului!

Două şanse mari a ratat FCU Craiova de a intra în play-off. Ultimele două meciuri au reprezentat două deziluzii. Duelul cu Hermannstadt şi cel cu Sepsi. După prestația catastrofală a portarului Ionuț Gurău din meciul cu Sepsi, Nicolo Napoli ia măsuri, conform gsp.ro.

Robert Popa este aproape sigur că va reveni în echipă la următorul meci, cu CS Mioveni, primul din play-out. Gurău, care a fost ca un talisman pentru FCU de când a intrat între buturi, i-a îngropat pur și simplu pe oamenii lui Adrian Mititelu. A comis-o la măcar două goluri cu Sepsi.

Robert Popa a îngropat securea războiului cu cei de la Craiova. Luna trecută, nemulțumit de statutul de rezervă, i-a solicitat lui Adrian Mititelu să-l lase să plece de la FCU Craiova.

După o serie de atacuri necruțătoare la adresa lui Adrian Mititelu jr., Robert Popa a revenit la antrenamente. Popa l-a acuzat pe Adrian Mititelu jr. că l-a amenințat că nu va mai apăra la FCU Craiova. Până la urmă acesta a revenit la sentimente mai bune şi şi-ar putea recăpăta locul de titular mai devreme decât spera. Primul duel din play-out pentru trupa alb-albastră este luni de la ora 18.00. Atunci se va disputa duelul FCU Craiova-CS Mioveni.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Pare doar dorința jurnaliștilor căci nu ni se prezintă nici o dovada. Marea problema pe care o identific eu este la Bauza și Bahasa care nu mai joaca în contul echipei ci doar pentru a demonstra cum știu ei sa dribleze, lucru ce afectează grav exprimarea întregului și creează foarte multe vulnerabilități. Sigur, a greșit și Durau dar dacă cei doi ar fi jucat fotbal presiunea în careul nostru nu ar mai fi fost cea pe care am văzut-o. Dacă îl schimbam pe Durau și continuam tot cu fumurile celor doi ce am rezolvat?

  2. Oameni buni,cum au arătat pe teren jucătorii Craiovei am crezut că văd o echipă de fotbal de liga a doua sau a treia.Greoi fără pofta de joc, parcă nu au fost plătiți la timp,jucau împotriva celor ce le dau bani mulți pentru ce dau ei pe teren.Rusinos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed