Românul care l-a descoperit pe Ronaldo, reacție după transferul în Golf! Boloni e sigur: `Nu vor exista probleme la implicare și motivație!`

Ladislau Boloni este antrenorul care l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo la juniorii lui Sporting Lisabona și l-a adus la prima echipă. Ronaldo avea doar 17 ani când Boloni i-a oferit șansa debutului.

Între timp, după o carieră de excepție, Ronaldo a reușit să ajungă la acest moment cel mai bine plătit fotbalist al Planetei și începe o aventură în deșert. Deocamdată n-a debutat la Al Nassr nefiind înregistrat încă, din cauză că sunt ocupate locurile pentru străini, însă saudiții nu mai au răbdare.

”Sunt sigur că nu vor exista probleme în ceea ce privește gradul de implicare și motivația. Arabia Saudită este principala forță a fotbalului din acea zonă. Bineînţeles, nu o putem compara cu ligile de top din Europa.

Aș zice că este la nivelul unor campionate bune spre medii. Spre exemplu, în ceea ce privește numărul de spectatori din tribune, campionatul din Arabia Saudită este peste cel din Belgia. Succesul organizării Cupei Mondiale în Qatar va deschide cu siguranță multe uși fotbalului din zona arabă.

Știu că au ambiții mari și cred că le pot îndeplini și fără scandal, cum a fost cazul în Qatar. În plus, acum îl au de partea lor pe Ronaldo. Asta înseamnă că toată Portugalia le e alături. Nu e puțin lucru”, a declarat Ladislau Boloni pentru Nemzetisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed