România nu mai știe să câștige la rugby! `Stejarii`, umiliți în Georgia, în semifinalele Rugby Europe Championship!

Naţionala de rugby încă mai bâjbâie după victorie în 2023. Cum era de anticipat, ”stejarii” n-au emis pretenții în fața reprezentativei Georgiei, la Tbilisi. S-au dus vremurile când ai noștri jucau de la egal la egal cu gruzinii, așa că scorul final a fost 31-7 (17-0), în semifinalele Rugby Europe Championship

Gazdele au profitat de o primă greşeală a României, marcând din lovitură de pedeapsă în min. 2 prin Abjandadze. Iar după zece minute, au reușit și eseul, semnat de Şarikadze şi transformat de acelaşi Abjandadze (11).

Georgia i-a subordonat categoric pe elevii lui Apjok. Și până la pauză a mai înscris un eseu, prin Todua (33), transformat de Abjandadze (17-0).

Partea secundă a avut același scenariu. Savin a primit un cartonaş galben (55), România a fost sancţionată şi cu eseu de penalizare (55), scorul devenind 24-0, anunță agerpres.ro.

O singură zvâcnire au avut ”stejarii”: Căpăţînă a reușit un eseu (60), transformat de Melinte: 24-7.

Georgia a încheiat partida cum a început-o. Cu o încercare a lui Tabuţadze, după o cursă spectaculoasă (80+1), iar Matkava l-a transformat fără probleme (31-7).

Georgia va juca în finală cu Portugalia, în timp ce România va întâlni Spania în finala mică. În cealaltă semifinală, desfăşurată sâmbătă, Portugalia a învins Spania cu 27-10.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed