Selecționerul echipei naționale de rugby a României, încrezător înaintea meciului cu Georgia din semifinalele Rugby Europe Championship

Selecţionerul echipei naţionale de rugby a României este încrezător că tricolorii vor face o figură frumoasă în meciul cu Georgia din semifinalele Rugby Europe Championship.

Tricolorii vin după o înfrângere cu Portugalia.

„Ne aşteaptă o semifinală foarte dificilă pe care noi, din păcate, ne-am făcut-o mai dificilă decât era preconizat. Ştim ce ne aşteaptă în Georgia, era o partidă preconizată să se joace în finală, dar mergem acum la Tbilisi.

Va fi un meci fizic, trebuie să recunoaştem că Georgia a făcut progrese foarte mari în ultima perioadă, au un joc mai complex, atât pe pachetul de înaintare, foarte fizici şi mobili, cât şi pe linia de treisferturi. Mergem să ne jucăm şansa în Georgia. Dacă vom avea atitudine bună şi vom fi bine fizic atunci vom avea şansele noastre.

Avem ceva să ne dovedim nouă în primul rând, pentru că meciul din Portugalia a fost o greşeală”, a spus tehnicianul pentru Federaţia Română de Rugby.

Antrenorul spune că partida pierdută cu Portugalia a fost o lecţie pentru echipa sa.

„Jucătorii sunt conştienţi de ceea ce ne aşteaptă la Tbilisi. De aceea am programat în această săptămână şi două antrenamente de contact, cu Dinamo şi Steaua. Au venit să ne ajute, tocmai pentru a fi pregătiţi pentru meciul de duminică.

Am făcut o analiză după partida pierdută cu Portugalia, am văzut ce-am greşit. A fost o lecţie pentru noi şi sper ca jucătorii să înţeleagă ce trebuie schimbat după acel meci”, a precizat Eugen Apjok, la finalul ultimul antrenament efectuat la Bucureşti.

Echipa naţională de rugby a României întâlneşte selecţionata Georgiei, duminică, de la ora 14:00, pe Avceala Stadium din Tbilisi. În cealaltă semifinale se înfruntă Portugalia şi Spania.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed