S-a aflat adevărul despre Max Verstappen! Unde a fost văzut pilotul Red Bull Racing. Surpriză totală

S-a aflat adevărul despre Max Verstappen! Unde a fost văzut pilotul Red Bull Racing. Surpriză totală. Nimeni nu se aştepta ca olandezul zburător să fie surprins într-o asemenea ipostază.

Max Verstappen are o pasiune secretă care tocmai a fost devoalată. Triplul campion mondial de Formula unu este fanul echitaţiei.

S-a aflat adevărul despre Max Verstappen!

Max Verstappen a fost surprins la echitaţie. Campionul de Formula 1 a fost prezent la etapa de la Saint Tropez din cadrul Longines Global Champions Tour, conform as.ro. Acesta a profitat de faptul că în acest weekend nu este cursă în marele Circ.

Verstappen are 3 titluri mondiale consecutive în Marele Circ. Şi în acest sezon este mare favorit să câştige titlul suprem în Formula 1. Verstappen are 169 de puncte. Pe locul 2 este Charles Leclerc, de la Ferrari, care are 138 de puncte.

În clasamentul pe echipe, Red Bull Racing are un avans mic faţă de Ferrari. Austriecii au 276 de puncte. Ferrari e pe 2, cu 252 de puncte. În ultimul Mare Premiu, cel de la Monaco, Charles Leclerc a obţinut victoria, în timp ce olandezul zburător a fost abia pe locul 6.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed