Rivala Simonei Halep, replică dură pentru Iga Swiatek! Scandal uriaş în timpul turneului: `Să fie atentă la ce s-a întâmplat înainte să vorbească` / Foto

Rivala Simonei Halep, replică dură pentru Iga Swiatek! Scandal uriaş în timpul turneului. Vika Azarenka s-a arătat nemulțumită după o declarație a polonezei Iga Swiatek, liderul mondial WTA.

Lidera clasamentului WTA spusese recent că există tensiuni mari la vestiare între sportivele din Rusia și cele din Ucraina, din pricina războiului dintre cele două state.

Vika Azarenka, mesaj pentru poloneza Iga Swiatek

Drept răspuns, bielorusa a spus că nu i se pare că există o astfel de tensiune. Mai mult, Azarenka i-a sugerat polonezei ca în viitor să fie mai atentă la ceea ce spune.

„Personal, nu am văzut această tensiune. Este clar că sunt unele jucătoare care au anumite sentimente și comportament diferit. Nu împărtășesc aceeași viziune ca Iga. Aș încuraja-o să se uite cu atenție la lucrurile care s-au întâmplat înainte să vorbească.

Ca membru al Consiliului Jucătorilor, aș fi foarte fericită să o învăț și să-i arăt tot ce s-a întâmplat. Ar fi o cale mult mai potrivită să avem această discuție”, a transmis Azarenka într-o conferință de presă.

Războiul din Ucraina creează tensiuni în tenis. Un alt exemplu este al ucrainencei Lesia Tsurenko, care s-a retras de la Indian Wells înainte de meciul cu bielorusa Aryna Sabalenka.

„E vina ta, susții regimul sângeros al dictatorului tău. Ești complet de partea lui. Evenimentele teribile sunt și din vina ta, Aryna. Porți aceeași vină ca oricine altcineva care este de partea regimurilor din Belarus și Rusia,” a acuzat-o Nikita Vlasov pe sportiva din Belarus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed