Rivala Simonei Halep renunță la tot pentru Roger Federer. Ce contract a semnat sportiva: ‘Sunt încântată!‘

Rivala Simonei Halep renunță la tot pentru Roger Federer. Iga Swiatek (21 de ani) a anunțat că i s-a alăturat sportivului și că va promova brandul On Running.

Ea este prima femeie din tenisul mondial care încheie un contract cu această firmă. Fostul tenismen este co-antreprenor al companiei elvețiene.

Iga Swiatek, contract de publicitate cu firma lui Roger Federer

Lidera din topul WTA a transmis mulțumiri echipei sale, grație căreia a reușit să obțină acest contract important.

„Sunt încântată să anunț că am devenit prima femeie din circuitul de tenis care se alătură ON. Sunt fericită că echipa ON are încredere în mine atât ca sportivă, cât și ca persoană.

Avem în plan să creștem, să ne dezvoltăm și să realizăm lucruri importante împreună. Multe mulțumiri echipei mele pentru această reușită în afaceri”, a transmis Swiatek, conform Tennis World USA.

Mai mult, poloneza a ales de curând să semneze cu compania International Management Group (IMB). Swiatek va fi reprezentată de Max Eisenbud, cel care a colaborat și cu fosta sportivă Maria Șarapova din Rusia.

„Am o echipă destul de mare în Polonia. IMG ni s-a alăturat în cursul anului trecut, astfel că încerc constant să le cer actualizări.

Evident, comunicăm în permanență și fac totul pentru mine, ceea ce este foarte drăguț, pentru că eu nu aș…Ei vorbesc despre bani, dar simt că sunt multe aspecte sincere, pentru că, da, îmi doresc să îmi extind activitatea în Polonia și să fac niște lucruri interesante.

Încă încerc să îmi stabilesc niște activități internaționale în care să mă implic. Simt că am creat o echipă cu adevărat foarte frumoasă. În urmă cu doi ani nu am știut dacă este posibil să am ambele părți colaborând pentru mine, deoarece e greu în ceea ce privește comunicarea și nu numai, dar atât IMG, cât și echipa mea din Polonia. Astfel, sunt destul de mulțumită de rezultat”, a mai spus  Swiatek, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed