Revoluţie totală în tenis! Contractul de un miliard de euro care tocmai s-a semnat. Sorana Cîrstea şi Simona Halep, direct vizate

Revoluţie totală în tenis! Contractul de un miliard de euro care tocmai s-a semnat. Sorana Cîrstea şi Simona Halep, direct vizate. Totul este oficial după ce şefii tenisului au făcut totul public.

Sorana Cîrstea şi Simona Halep trebuie să ştie. WTA tocmai a semnat un contract fabulos care va aduce revoluţie în tenis.

Revoluţie totală în tenis!

WTA a semnat un contract cu Fondul Suveran Saudit (PIF) pentru un parteneriat strategic. Noua colaborare va avea un puternic impact asupra Simonei Halep, Soranei Cîrstea și a tuturor celorlalte sportive.

Semnarea actelor vine la puțin timp după ce PIF a încheiat un parteneriat și cu ATP. WTA a anunțat, prin intermediul unui comunicat oficial, că a semnat un contract de colaborare cu Fondul Suveran Saudit.

„Prin parteneriatul nostru cu WTA, PIF va continua să fie un catalizator pentru creșterea sportului feminin. Acest parteneriat se intersectează cu ambiția noastră de a crește nivelul în cadrul circuitului și, de asemenea, de a aduce o creștere pozitivă sportului din întreaga lume”, a declarat Mohamed Alsayyad pentru agenția AFP, citat de France24.com.

Pe lângă înțelegerile semnate cu ATP și WTA, saudiții și-au asigurat deja și găzduirea Turneului Campioanelor din 2024, 2025 și 2026 inclusiv. „Avem ambiția de a crește tenisul profesionist în rândul femeilor și de a inspira tot mai multe fete din întreaga lume să se apuce de practicarea acestui sport. 

Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim această călătorie cu jucătorii noștri talentați, pe măsură ce continuăm să creștem nivelul acestui sport, adunând și mai mulți fani ai tenisului și inspirând tot mai mulți tineri să se apuce de acest joc”, a adăugat Marina Storti, CEO-ul WTA.

În ceea ce privește Turneul Campioanelor din intervalul 2024 – 2026, competiția va fi organizată la Riad, în capitala Arabiei Saudite.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed