Mesaj uriaș pentru Simona Halep! O rivală din tenis a spus clar. Ce este obligată să facă românca

Mesaj uriaș pentru Simona Halep. Aryna Sabalenka este prima jucătoare de top din circuit care vorbește despre situația româncei. Sportiva din Belarus speră să mai aibă ocazia să o întâlnească pe teren.

Halep a jucat deocamdată un singur meci de la decizia TAS. A fost prezentă și la turneul Trophee Clarins de la Paris, unde a fost însă obligată să abandoneze din cauza unei accidentări.

Aryna Sabalenka, mesaj pentru Simona Halep

Simona Halep a revenit în circuit după de TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj, dar a jucat foarte puțin din cauza accidentărilor.

Fosta sa rivală din circuit, Aryna Sabalenka a avut un mesaj pentru româncă. Dubla campioană de la Australian Open speră să o întâlnească, din nou, în teren.

„Îi urez toate cele bune, să rămână puternică şi sunt sigură că va reveni cât mai repede cu putinţă”,  a fost mesajul Arynei Sabalenka, potrivit Antena Sport.

Simona Halep și jucătoarea din Belarus s-au întâlnit pe teren de cinci ori, constănțeanca conducând, 3-2.

Românca nu joacă la Rabat Open

Halep a fost obligată să se retragă de la Trophee Clarins din cauza unei accidentări la genunchi. Primise și o invitație pentru Rabat Open, dar nu o va putea onora. 

„Ei bine, ieri nu a decurs așa cum am sperat pe teren. Durerea de genunchi, care persistă încă de la Miami, a revenit și, din păcate, nu am putut continua.

Nu este modul în care mi-aș fi dorit să-mi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Voi rămâne și voi continua să lucrez și voi continua să cred în călătoria mea. Mulțumesc celor care mă susțin, văd mesajele voastre și înseamnă totul pentru mine”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed